Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

“Θα τελειώσει η εισβολή των παρανόμων”

Τον Άγιο Παντελεήμονα, μια περιοχή του κέντρου της Αθήνας με αυξημένη σημειολογία, αναφορικά με την εικόνα τρόμου που επικρατεί στα σοκάκια της πρωτεύουσας τα τελευταία χρόνια, επισκέφτηκε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από υποψηφίους βουλευτές του κόμματος στην Αθήνα, καθώς και από στελέχη του μηχανισμού της Συγγρού, έδωσε συνέχεια στις χθεσινές δηλώσεις του για άμεση και αποτελεσματική πάταξη της λαθρομετανάστευσης. Και μιλώντας στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με θέρμη, δεσμεύτηκε να βάλει τέλος στο σημερινό καθεστώς ανασφάλειας.
«Την Αθήνα που ξέραμε θα την ξαναβρούμε, τις γειτονιές που ξέραμε θα τις ξαναβρούμε. Η εισβολή των παρανόμων θα τελειώσει, αλλά όχι με αυτοδικίες, όχι με ακρότητες. Με το νόμο και τη στήριξη της Ευρώπης. Γιατί; Γιατί η ασφάλεια είναι ιερό δικαίωμα σε μία σωστή Δημοκρατία και είναι ιερό δικαίωμα στον κάθε Έλληνα και στην κάθε Ελληνίδα», δήλωσε με έμφαση ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο Πρόέδρος της Νέας Δημοκρατίας άκουσε και τις περιγραφές των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι του περιέγραψαν με μελανά χρώματα την κατάσταση την οποία βιώνουν καθημερινά, ενώ του ζήτησαν να αναλάβει άμεσες και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.