Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΑΘ. Διακοπές νερού αύριο στη Θεσσαλονίκη


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ενημερώνει το κοινό για προβλήματα υδροδότησης που ενδέχεται να παρουσιαστούν σε ορισμένες περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης για αύριο Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011.

Χάγη : Αύριο η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου για την ΠΓΔΜ

Αύριο στις 10 το πρωί, τοπική ώρα θα αναγνωστεί η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, για την προσφυγή της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας κατά της Ελλάδαςγια την υπόθεση της εφαρμογής της Ενδιάμεσης Συμφωνίας,
Συνάντηση της Βουλευτού Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ιλίου και εκπρόσωπο των νέων με προβλήματα όρασης Βαγγέλη Αυγουλά

ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Λέγομαι Γιάννης Δαμουλής. Είμαι 65 ετών και είμαι μέλος του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» (www.oxidiodia.gr). Του αληθινού όμως. Του κινήματος που θα δείτε στο δρόμο, στα διόδια, στις πλατείες, στο Μώλο, στην Καλλιθέα, στην Λαμία ,στην Κόρινθο, στην Θεσσαλονίκη, στις πορείες και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας .

Κάθε κρίση χρειάζεται έναν πόλεμο

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Στα αρχεία της διεθνούς διπλωματίας, δηλαδή της υπόγειας μεθοδολογίας για την υπέρβαση αδιεξόδων και κρίσεων που, σε μια πρώτη ανάγνωση προβάλλουν ανυπέρβλητα, υπάρχει… υπογραμμισμένη μια εξαιρετικά επικίνδυνη παράμετρος: Κάντε έναν πόλεμο.

Γιατί ανοίγουμε τώρα θέμα ΑΟΖ;

STATESMEN

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΖΑΚΗΣ ΣΤΗΝ «Κ»
Η υφαλοκρηπίδα είναι η νομική βάση για την εκμετάλλευση των θαλάσσιων πόρων Οι διερευνητικές επαφές με την Τουρκία φαίνεται να έχουν αποδώσει καρπούς Ατυχείς οι τουρκικές θέσεις για το Καστελλόριζο Διαφέρει η περίπτωση της Κύπρου

Ο Σαμαράς “διαγράφει” τις τάσεις

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Την πολιτική ατζέντα της στρατηγικής του μέχρι και τις εκλογές, αναλύει ο Αντώνης Σαμαράς με τη συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στο «Βήμα της Κυριακής».

Ο Καρατζαφέρης φεύγει (;) από την κυβέρνηση!


REPORTER
Στον αέρα βρίσκεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η συνοχή της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, καθώς, μετά τις πρόσφατες συγκρούσεις του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία, για τη… θέρμη στήριξης στο νέο σχήμα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός.

Στην Ανοιξιά Θεσσαλονίκης: Ζευγάρι έχασε τη ζωή του από μαγκάλι!


Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα ένα ζευγάρι στην Ανοιξιά Θεσσαλονίκης.
Ο 50χρονος άνδρας και η 45χρονη σύζυγός του άναψαν τη νύχτα ένα μαγκάλι προκειμένου να ζεσταθούν. Ωστόσο, σύμφωνα με το spnews.gr έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις.Στην Ανοιξιά Θεσσαλονίκης: Ζευγάρι έχασε τη ζωή του από μαγκάλι!












Σήμερα τρώμε την «Βαρβάρα» η το κολλυβόσμο

Το έθιμο το καλεί.
Την ημέρα της Αγίας Βαρβάρας να μαγειρεύεται το φαγητό που φέρει το όνομα της Αγίας «Βαρβάρα» η όπως το λένε σε πολλά χωριά της Μακεδονίας Κολλυβόσμο. Τα βασικά υλικά για την παρασκευή του Κολλυβόσμου είναι το σιτάρι, το αλεύρι, η ζάχαρη, τα καρύδια, η σταφίδα και η κανέλλα.

Τεστ προβλέπει το διαβήτη

Με μια νέα διαγνωστική μέθοδο σάρωσης των χρωμοσωμάτων, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τους κληρονομικούς παράγοντες στους οποίους οφείλεται η προδιάθεση για διαβήτη. Στο μέλλον, ένα τεστ θα αποκαλύπτει ποια άτομα διατρέχουν κίνδυνο να εκδηλώσουν διαβήτη, ώστε να αποφεύγουν ανθυγιεινές συνήθειες που αυξάνουν την πιθανότητα να νοσήσουν.

Απεβίωσε ο Βραζιλιάνος διεθνής ποδοσφαιριστής Σόκρατες

Ο Σόκρατες αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με την υγεία του, τους τελευταίους μήνες.
Ακόμη ένας από τους μεγάλους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος έφυγε από την ζωή! Ο Σόκρατες άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής (04.30) στο νοσοκομείο «Αλμπερτ Αϊνστάιν» στο Σάο Παόλο υποκύπτοντας σε σηψαιμικό σοκ.

«Ανάκριση» στον Νίκο Νικολόπουλο από φοιτητές και σπουδαστές της Πάτρας

Αντιμέτωπος με τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των νέων ανθρώπων που βλέπουν πως τα πτυχία τους οδηγούν σε μονόδρομους ανεργίας και βιώνουν την μεγάλη δυσκολία με την οποία οι οικογένειές τους καταφέρνουν να τα βγάλουν πέρα, ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Νικολόπουλος, σε μια διαφορετική συνάντηση.

“Βόμβα” Νταλάρα για την Ελλάδα

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Ο επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλάρα μάλλον δεν είναι απλώς… ένα ακόμη υψηλόβαθμο στέλεχος του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου, που χρειάζεται «ραβασάκι» από τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα τα οποία εκπροσωπεί, προκειμένου να ανοίξει ζητήματα με μια δημόσια τοποθέτησή του.

Ο Χρυσοχοϊδης απασφάλισε

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης απασφάλισε και με τρόπο ασυνήθιστο για κορυφαίο στέλεχος, ομολόγησε μια σειρά λαθών στα οποία υπέπεσε το ΠΑΣΟΚ και εξαιτίας τους η χώρα βρέθηκε στο σημερινό τραγικό αδιέξοδο.

Ο Καραμανλής είδε τον Μητσοτάκη

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, και ειδικότερα μετά τη μετακόμισή του στην πλατεία Μαβίλη, ο Κώστας Καραμανλής βλέπει στο νέο πολιτικό γραφείο του, πλειάδα βουλευτών και στελεχών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με τους οποίους ανταλλάσσει απόψεις για τις εξελίξεις.

Ο Μόσιαλος θέλει “μόνιμο” τον Παπαδήμο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΡΡΗΣ
Την ώρα που η κεντρική συζήτηση η οποία αφορά στον χρόνο παραμονής της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου στην εξουσία, έχει να κάνει με το αν οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαρτίου, ο Ηλία Μόσιαλος έρχεται να δώσει νέα διάσταση στο θέμα.

Αναλγησία αυτοί, γενικό ξεσηκωμό εμείς!

Δια χειρός Αλιθέρση
Οι ειδήσεις:
Μητέρα πήδηξε από το παράθυρο…

…«Πήδηξε από το παράθυρο, την περασμένη Παρασκευή, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή της, υπάλληλος της Αγροτικής Τράπεζας μόλις είδε το χαρτί με τις αποδοχές της περικομμένες κατά 50%. Μητέρα ανηλίκου, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και με τις νέες αποδοχές δεν μπορούσε να καλύψει τις δόσεις του δανείου και