Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Νέα Δημοκρατία: Οι αδικίες, είτε αφορούν τις παράνομες προσλήψεις, είτε την εφεδρεία, είτε οτιδήποτε άλλο είχαν μεθοδεύσει, δεν γίνονται δεκτές

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι Έλληνες ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι επικίνδυνοι και ποιοι όχι.  Σε κάθε περίπτωση κάνει τεράστιο λάθος ο κ. Ρέππας, εάν νομίζει πως μπορεί να μεταθέσει τις ευθύνες της κυβέρνησης Παπανδρέου σε οποιουσδήποτε άλλους.

Αντιπλημμυρικά έργα στη Βόλβη

Πέντε μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα για την περιοχή της Βόλβης, που τον περασμένο Σεπτέμβριο επλήγη από πλημμύρες, εντάχθηκαν στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την επόμενη χρονιά.

«ΠΑΣΟΚ plus» !!!


Κατά τα άλλα άπαντες δηλώνουν οπαδοί και "υποτακτικοί", του κ. Παπαδήμου, ΤΩΡΑ.!!!
Λάζαρος Ελευθεριάδης
aegeantimes.gr
«ΠΑΣΟΚ plus», ζήτησε με δηλώσεις της, η Αννα Διαμαντοπούλου και προσέθεσε, «προσωπικά επιμένω ότι προηγείται η σταθεροποίηση της χώρας κάθε άλλης πρωτοβουλίας στο εξωτερικό ή τα κόμματα».

Γεωργιάδης: «Με τον καιρό θα καταλάβουμε την επιτυχία μας»

Σε πελάγη ευτυχίας και χωρίς ακόμα ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας τους, εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders» για την τεράστια νίκη επί της Τότεναμ αλλά και για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ φέτος.

Ιστορική ανάγκη η επανακυκλοφορία των εφημερίδων του συγκροτήματος της «Μακεδονίας»

Αβέβαιο συνεχίζει να είναι το μέλλον της ιστορικής εφημερίδας "Μακεδονία" και των 192 εργαζομένων. Παρά την καταβολή ενός μισθού (μηνός Αυγούστου) που έγινε χθες, ο μεγαλομέτοχος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του, σχετικά εάν διατηρήσει την έκδοση ή εάν βάλει λουκέτο.

Νέος κύκλος Executive MBA στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος ανακοινώνει ότι από την 1η Δεκεμβρίου ξεκινάει το τελικό στάδιο υποβολής αιτήσεων για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA (Διοίκηση Επιχειρήσεων για στελέχη), του οποίου ο πέμπτος κύκλος σπουδών έχει αφετηρία την 27η Ιανουαρίου 2012.

Η Δικαίωση των Πρωτοβουλιών του Αντώνη Σαμαρά

Η απόφαση του Eurogroup για την εκταμίευση της 6ης δόσης συνιστά θετική εξέλιξη, ιδιαίτερα σε μια περίοδο σοβαρότατων κλυδωνισμών του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Παρά την αβεβαιότητα που προκαλεί η εντεινόμενη κρίση στην ευρωπαϊκή οικονομία η απόφαση αυτή κλείνει για την Ελλάδα τον οδυνηρό κύκλο που άνοιξε η τραγική έμπνευση της κυβέρνησης Παπανδρέου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Ν. Χουντής: " Ο νόμος για την εφεδρεία των δημοσίων υπαλλήλων παραβιάζει και την κοινοτική νομοθεσία "


 Ερώτηση Νίκου Χουντή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Παραβίαση της Κοινοτικής νομοθεσίας στην υπόθεση της εφεδρείας των δημοσίων υπαλλήλων διαπιστώνει και υποδεικνύει με κατεπείγουσα ερώτησή του προς την Κομισιόν, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής.

Να στραφούμε σε “εθνικές εφεδρείες”

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Το σενάριο της ιστορικής διαδρομής ενός έθνους, περιλαμβάνει πλείστους πρωταγωνιστές, διαφορετικές προσεγγίσεις, καθώς και… tipping points. Δηλαδή στιγμές στις οποίες δεν αρκεί η καλή διάθεση για να γίνει κάτι. Πρέπει να προκύψει αποτέλεσμα, απτό και με… ηχώ που ακούγεται στο μέλλον. Ακούγεται καθαρά και χωρίς παράσιτα ή υποβολείς.

Φωτιά σε μοτοσικλέτα της αστυνομίας έπιασε από μολότοφ που πέταξαν νεαροί πριν από λίγο στην πλατεία Συντριβανίου









Seleo.gr News

Ο ΣΚΑΪ επενδύει σε νέα πρόσωπα

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Ο Γιάννης Αλαφούζος ασχολείται αρκετά χρόνια με τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα, ώστε να γνωρίζει ότι η… ρουτίνα αποτελεί συνώνυμο της στασιμότητας. Και εκείνη, της… διολίσθησης.

Ο Κοέλιο “υποτάχθηκε” στο Μνημόνιο

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Η εικόνα με τα πλακάτ που αποκαλούσαν «υποταγμένο» τον Πέδρο Πάσος Κοέλιο, στην τελευταία, ογκώδη και πρωτοφανή για τα δεδομένα της Πορτογαλίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων, την προηγούμενη εβδομάδα, είναι δύσκολο να ξεχαστεί εύκολα.

Ποιοι έβαλαν “κοριούς” στον Ερντογάν;

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Το θυελλώδες πέρασμα του Ταγίπ Ερντογάν από την πολιτική ζωή της Τουρκίας, επιβεβαίωσε όσους θεωρούν ότι τις πραγματικές ανατροπές τις κάνουν οι… εξαιρέσεις. Εκείνοι δηλαδή που διαψεύδουν τις πιθανότητες, και εν πολλοίς σταματούν τον χρόνο, προκειμένου να αφήσουν το δικό τους ιστορικό αποτύπωμα.

Η διακυβέρνηση… ιδιωτικοποιείται

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Στο νέο βιβλίο του, «Ο δρόμος προς την άβυσσο», ο Γιάννης Λούλης έχει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα οπτική προσέγγιση της καινούριας πραγματικότητας που βιώνει η Ελλάδα, με τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης στην οποία συμμετέχουν τρία κόμματα, χωρίς να ηγείται πολιτικός, αλλά τεχνοκράτης.

Ο Σημίτης “επανιδρύει” το ΠΑΣΟΚ

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Από «συνιδρυτής», στη… ζωή του «άλλου». Προφανώς και η παραπάνω πολιτική διαδρομή του Κώστα Σημίτη, δείχνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «περπάτησε» χιλιόμετρα ψυχισμού, για να καταφέρει να βρει τις απαραίτητες ισορροπίες με το ΠΑΣΟΚ, να ηγηθεί του Κινήματος και να διατηρήσει επί οκτώ χρόνια το… δικαίωμα υπογραφής για λογαριασμό μιας ολόκληρης χώρας.

"Η Κυβέρνηση με την εφαρμοζόμενη πολιτική θυμίζει την ιστορία του Ναστραντίν Χότζα"


Γράφει ο Γεν. Γραμματέας της ΓΣΕΕ κ. Νικόλαος Κιουτσούκης

Η πολιτική του ΛΑΘΟΥΣ συνεχίζεται από την κυβέρνηση “ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ” και τον επιβαλλόμενο “Πρωθυπουργό των αγορών“, με τον υπο ψήφιση προϋπολογισμό αγνοώντας προκλητικά τα 2 χρόνια καταστροφικής πορείας της ελληνικής οικονομίας καθώς και της εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών.

Η αλήθεια και το ΠΑΣΟΚικό δόγμα «περί του νομίμου και περί του ηθικού».

Το site του ΙΚΑ και το κόστος υλοποίησής του:  Ν. Νικολόπουλος: "ο Διοικητής του ΙΚΑ παραδέχθηκε και αύξησε την δαπάνη της «χρυσής» ιστοσελίδας"
Για «αβάσιμους ισχυρισμούς» κάνει λόγο το ΙΚΑ, αναφερόμενο στις δηλώσεις του βουλευτή Αχαϊας και Τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ, Νίκου Νικολόπουλου, περί του κόστους του διαδικτυακού του τόπου. Ας δούμε λοιπόν, ποιος κάνει «αβάσιμους ισχυρισμούς».

Απεργεί σήμερα όλη η χώρα

Παραλύει σήμερα Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας Κάλεσμα των Πρωτοβάθμιων Σωματείων. Παλλαϊκός -πανεργατικός ξεσηκωμός για την ανατροπή της επίθεσης. Να ανατρέψουμε τη συγκυβέρνηση των τραπεζών, των βιομηχάνων και των νέων Μνημονίων. Έξω η τρόικα ΕΕ -ΔΝΤ -κεφαλαίου.

Στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς


Με προβλήματα θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση των πολιτών με τα ΜΜΜ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια.

Στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ο Καψής!

NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Η επιλογή του Παντελή Καψή για τη θέση του εκπροσώπου της κυβέρνησης Παπαδήμου, δεν ξένισε κανέναν. Το άλλοτε κορυφαίο στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, που βρέθηκε εκτός διεύθυνσης του «Βήματος της Κυριακής», μετά από φημολογούμενη κόντρα με τον Σταύρο Ψυχάρη, έτρεχε εξαρχής… χωρίς αντίπαλο για την θέση, από τη στιγμή που ο Λουκάς Παπαδήμος δεν βρήκε κάποιον πανεπιστημιακό με ειδίκευση στην οικονομία, που να ενδιαφέρεται.

Βιβλίο-βόμβα από τον Πάγκαλο

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
«Όλοι μαζί τα φάγαμε»… Αυτός θα είναι ο τίτλος του βιβλίου-βόμβα που ετοιμάζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, και θα περιγράφει την επώδυνη διαδρομή της Ελλάδας στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, από την εθνική ευημερία στο Μνημόνιο, και την αβεβαιότητα της ύφεσης.

Η χώρα χρειάζεται ηρεμία


Υπάρχουν λύσεις
ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Προσφέρουν κακή υπηρεσία στο τόπο, ενώ παράλληλα βλάπτουν τη Δημοκρατία, όσοι επιχειρούν προκειμένου να αποκομίσουν πρόσκαιρα κομματικά οφέλη, να εκμεταλλευθούν την οργή και το θυμό του κόσμου. Δεν αντιλαμβάνονται προφανώς ότι, η αγανάκτηση του κόσμου, αργά ή γρήγορα, θα στραφεί εναντίον τους.

“Μούδιασμα” στον ΔΟΛ για την επιλογή Καψή

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Μετά την απώλεια του Χρήστου Λαμπράκη, ο Σταύρος Ψυχάρης ήταν ο αυτονόητος διάδοχός του, και επόμενος ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ. Χάρη και στη δική του δημοσιογραφική διορατικότητα άλλωστε, τα έντυπα του Συγκροτήματος κατάφεραν να κυριαρχήσουν για πολλές δεκαετίες στον χώρο των ελληνικών ΜΜΕ, επηρεάζοντας καθοριστικά τις εξελίξεις.

Η διαδικτυακή διπλωματία της Τουρκίας

ΟΜΗΡΟΣ ΤΣΑΠΑΛΟΣ
Η πρόσφατη αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας καταδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις αλλαγές που προωθούνται τα τελευταία χρόνια αναφορικά με τις προτεραιότητες και τις αρχές που διέπουν την τουρκική εξωτερική πολιτική. Ο υπουργός εξωτερικών της χώρας, Αχμέτ Νταβούντογλου, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, προχώρησε μεθοδικά σε μια νέα αρχιτεκτονική εξωτερικής πολιτικής,

Το Κέντρο ως απάντηση στην άκρα Δεξιά και Αριστερά

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Η εποχή που διανύουμε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο χαρακτηρίζεται ως η «εποχή των άκρων». Η οικονομική κρίση που αδιάκριτα πλήττει ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, αναμένεται να κλιμακωθεί τους επόμενους μήνες, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στις «κοιμισμένες ιδεολογίες» να αφυπνισθούν.

Ο Εύελπις και η… φέρελπις Δημοκρατία

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Κινδυνεύει να χαθεί η αίσθηση του μέτρου, αναφορικά με την περίπτωση του νεαρού εύελπι, εξαιτίας της προσπάθειας ορισμένων να δώσουν προεκτάσεις σ’ ένα μεμονωμένο-και σε κάθε περίπτωση καταδικαστέο- περιστατικό.

Ο Παντελής Καψής κυβερνητικός εκπρόσωπος

REPORTER
Καμία έκπληξη… Όπως είχε διαρρεύσει από τις πρώτες κιόλας μέρες μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, η θέση του Υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου έμεινε κενή… για να καλυφθεί από τον Παντελή Καψή.

“Ρουκέτα” από τις τράπεζες στο πολιτικό σύστημα

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Κάποιος θα έλεγε ότι… άργησαν να καταλάβουν πως οι πολιτικές ηγεσίες με τις οποίες συνεργάζονται, και από τις αποφάσεις των οποίων εξαρτώνται, κινούνται στα όρια της αργής κατανόησης της πραγματικότητας. Ίσως και της πλήρους ανεπάρκειας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Εκδήλωση - συζήτηση θα πραγματοποιθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην οδό Ιωλκού 33, Βόλος με ομιλητή τον  Θεόδωρο  Κουτσουμπό  και  θέμα την Καπιταλιστική χρεοκοπία & Επαναστατικές προοπτικές. Την εκδηλωση διοργανώνει το  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ)

Ευχές για καλό μήνα απο το Viotia-Radio