Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Φραστική επίθεση σε Χρυσοχοϊδη από ξενοδόχους

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης καταδίκασε το περιστατικό και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Χρυσοχοΐδη
Τις έντονες αντιδράσεις ξενοδόχων δέχθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για απόπειρα λαθρανασκαφής

Συνολικά επτά άτομα, έξι Ελληνες και ένας ομογενής, ηλικίας 31 έως 54 ετών, συνελήφθησαν, την ώρα που προσπαθούσαν να βρουν αρχαία, στο 17ο χιλιόμετρο παλαιάς Εθνική οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς. Οι συλληφθέντες είχαν ανοίξει σε πλαγιά λόφου στην περιοχή, τρύπα διαμέτρου 1,5 μέτρου και βάθους 11 μέτρων.

Ν. Νικολόπουλος: «Φέρτε τις αποδείξεις στη Βουλή!»


Μετά τις καταγγελίες του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, Γ. Σούρλα, σχετικά με εκτεταμένη νοθεία καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις και των σχετικών ερωτήσεων που κατατέθηκαν προς όλα τα συναρμόδια υπουργεία από τον Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, Νίκο Νικολόπουλο,

Οι χειμωνιάτικες λοιμώξεις και πώς θα τις αποφύγουμε

Γράφει η δρ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ
ιατρός, ειδική παθολόγος,

  Οι λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος, που ενδημούν το χειμώνα, περιλαμβάνουν ποικιλία ξεχωριστών συνδρόμων, όπως κοινό κρυολόγημα, φαρυγγίτιδα, γρίπη, βρογχίτιδα, πνευμονία, ωτίτιδα, παραρρινοκολπίτιδα. Τα σύνδρομα αυτά μπορεί να είναι ελαφριάς μορφής, μπορεί όμως να εμφανίσουν σοβαρές επιπλοκές όπως αναπνευστική ανεπάρκεια, ακόμα και μηνιγγίτιδα.

Η Ρωσία έχει μαζέψει 98 εκατ. τόνους δημητριακά

Η Ρωσία ως τις 25 Νοεμβρίου μάζεψε 97,8 εκατομμύρια τόνους δημητριακά, καθώς επίσης σημειώθηκαν ρεκόρ σοδειάς ζαχαροτεύτλων (περίπου 45 εκατ. τόνοι), ηλίανθου (8 εκατ. τόνοι) και σόγιας. Η συγκομιδή της σοδειάς ακόμα συνεχίζεται.

Περίπου 2 εκατομμύρια χριστιανοί προσκύνησαν την Αγία Ζώνη της Παναγίας

Περίπου 2 εκατομμύρια χριστιανοί προσκύνησαν την Αγία Ζώνη της Παναγίας Θεοτόκου, που έχει μεταφερθεί στη Ρωσία από Ιερά Μονή του Αγίου Όρους στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Ιδρύματος Αποστόλου Αντρέα του Πρωτόκλητου Βλαντίμιρ Γιακούνιν.

2012: «Αρμαγεδδών» !!!

Η διάλυση της Ευρωζώνης προ των πυλών!

Λάζαρος Ελευθεριάδης
aegeantimes.gr

“Αυτός ο πλάνος κόσμος και πάντοτε και τώρα
δεν κάνει ό,τι λέγει, δεν λέγει ό,τι κάνει.”
Γ.Σουρής (1853-1919)

Άδωνης Γεωργιάδης: Ανεπάγγελτος ο Παπουτσής


Συνέχεια στην κόντρα του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη έδωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη ΝΕΤ. Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον κ. Παπουτσή, με αφορμή τη ρύθμιση που προώθησε ο τελευταίος για την πειρατεία και την παρουσία ένοπλων ιδιωτών φρουρών σε εμπορικά πλοία.

Η είδηση απο την Κρήτη. Χειροπέδες σε "ραδιοπειρατή"?

Είχε στήσει το σταθμό σε αποθήκη στις Γούρνες
Σε περιφραγμένο χωράφι είχε στήσει τον "πειρατικό" ραδιοφωνικό σταθμό του ένας 27χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος συνελήφθη, χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου για παράβαση Νόμου Περί Ραδιοσταθμών.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Λαϊκή Συνέλευση στον Αγ. Νεκτάριο Νέας Ιωνίας. Δεκάδες κάτοικοι συμμετείχαν, ενώ μια επιτροπή αιρετή και ανακλητή δημιουργήθηκε για να φέρει σε πέρας το συντονισμό μεταξύ των κατοίκων αλλά και των άλλων συνοικιών στο Βόλο.

Πιο κοντά οι εκλογές λόγω… Μεσοπρόθεσμου-plus

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Το χρονοδιάγραμμα δράσεων από πλευράς Ευρώπης, που παρουσίασε στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πυροδότησε τη συζήτηση για τον ακριβή χρόνο διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών. Ή, για να είμαστε ακριβέστεροι, για τη μετάθεσή τους από την 19η Φεβρουαρίου, στην οποία είχαν συμφωνήσει τα κόμματα.

Ο Παπαδήμος ανοίγει το παιχνίδι

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΡΡΗΣ
Αναμένοντας και την επίσημη έγκριση της εκταμίευσης της 6ης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, από το Eurogroup της Τρίτης 29ης Νοεμβρίου, ο Λουκάς Παπαδήμος αρχίζει να ξεδιπλώνει τη στρατηγική την οποία θέλει να ακολουθήσει η μεταβατική κυβέρνησή του.

Και ο Ραχόι πάει σε Μνημόνιο!

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Ο Πέδρο Πάσος Κοέλιο τουλάχιστον, είχε εκ των προτέρων δεσμευτεί να εφαρμόσει το Μνημόνιο στο οποίο έμπαινε η Πορτογαλία. Ενώ, ο Μαριάνο Ραχόι… τρέχει να τον ξεπεράσει, αφήνοντας να εννοηθεί, προτού ακόμη ορκιστεί η κυβέρνησή του, ότι θα ζητήσει δάνειο από τους διεθνείς εταίρους της χώρας του.

Ο “φυσικός χώρος” της ΝΔ


Ο χώρος της σύνθεσης και της συναίνεσης
ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Στους μήνες που μεσολαβούν μέχρι τις εκλογές, είτε αυτές γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου ή προς τα τέλη του ίδιου μήνα, η Νέα Δημοκρατία έχει μια μοναδική ευκαιρία να αναδιοργανωθεί και να ανασυνταχθεί.

Ο Ρεν ανακάλυψε “δικτατορία”

REPORTER
Αν όσα είπε στο Ιταλικό κοινοβούλιο Όλι Ρεν, τα έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς, ενδεχομένως να χρειαζόταν να… υπογράψει και δήλωση μετάνοιας την οποία θα έπρεπε να προσκομίσει μαζί με την επιστολή του τη Τρίτη ο Λουκάς Παπαδήμος στο Eurogroup.

Σημάδια… τέλους εποχής

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
Οι εικόνες οι οποίες μεταδόθηκαν εχθές τηλεοπτικά από τη σύλληψη του προέδρου της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ και η θεατρικότητα της αντίστασής του, θα μπορούσαν να ερμηνευθούν και ως σημάδια του τέλους μιας εποχής.

Το επερχόμενο σοκ θα είναι πολύ μεγάλο και μη αντιμετωπίσιμο..

Ο Καιρός πλησιάζει, ο καιρός είναι κοντά που θα υποστεί το σύστημα ένα πολύ ισχυρό σοκ.Σε ελληνικό,ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Οι επόμενες εβδομάδες θα ήταν σκόπιμο και στρατηγικά υπεύθυνο να βρει τους πολίτες προετοιμασμένους για όλα τα ενδεχόμενα,ανεξάρτητα απο την προσωπική η οικογενειακή τους οικονομική η εργασιακή κατάσταση.Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους μικρομεσαίους που εξακολουθούν να επιβιώνουν με ..ανανεούμενους προυπολογισμούς το πολύ εβδομάδας!

Σκύλος, άγρυπνος φύλακας στον τάφο του ιδιοκτήτη του

Παραμένει πιστός φύλακας στο σημείο που έχει ταφεί ο ιδιοκτήτης του

Η εικόνα ενός σκύλου, που για περισσότερο από μία εβδομάδα παραμένει στην "τελευταία κατοικία" του ιδιοκτήτη του, έχει συγκινήσει άπαντες στην Κίνα. Ο Λάο Παν, ιδιοκτήτης του σκύλου, απεβίωσε πριν λίγες ημέρες σε ηλικία 68 ετών. Έκτοτε, ο σκύλος του είχε "εξαφανιστεί" από προσώπου γης.

Πρώτο κύμα εξόδου για τρεις κατηγορίες υπαλλήλων

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Στο νέο καθεστώς θα ενταχθούν όσοι έχουν συμπληρώσει 35 χρόνια υπηρεσίας και το 55ο έτος της ηλικίας τους. Στην εφεδρεία μπαίνουν επίσης όσοι έχουν τα έτη ασφάλισης και επιθυμούν να μείνουν μέχρι τα 60, αλλά και αυτοί που πιάνουν τα όρια το 2013

Το στοίχημα εισβάλλει και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΣΜ ανέβαλε όλα τα ματς!


Μέχρι και στο ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο άπλωσαν τα πλοκάμια τους ξένες στοιχηματικές εταιρίες κι αυτό είχε ως συνέπεια την άμεση κινητοποίηση των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων Αθήνας και Θεσσαλονίκης, την παρέμβαση του γγΑ Πάνου Μπιτσαξή, της Εισαγγελίας, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του ΣΔΟΕ.

Στο χείλος της χρεοκοπίας η ΔΕΗ


Πιάστε πάτο και μετά βλέπουμε!
Σοφία Βούλτεψη
Καταστροφική – και με τη βούλα του επικεφαλής της ευρωπαϊκής «Δύναμης Κρούσης» Χορστ Ράιχενμπαχ –υπήρξε η πολιτική σχεδιασμού και εφαρμογής του δημοσιονομικού προγράμματος για την Ελλάδα.