Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

«Καμπανάκι» για τον κίνδυνο νέων πλημμυρών στο Δήμο Βόλβης


Τον κίνδυνο νέων πλημμυρών από ενδεχόμενη σφοδρή βροχόπτωση αντιμετωπίζει η περιοχή του Δήμου Βόλβης, αν δεν καθαριστούν τα ρέματα που γέμισαν με φερτά υλικά στις πλημμύρες που σημειώθηκαν πριν από δύο μήνες.

Ασφαλείς οι στατίνες κατά της χοληστερόλης

Αποκαλούνται «οι ασπιρίνες του 21ου αιώνα»
Τα κυριότερα φάρμακα κατά της υψηλής χοληστερόλης, οι στατίνες, είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς, ακόμα και στη μακροχρόνια χρήση τους, ενώ δεν αυξάνουν τον κίνδυνο για άλλες παθήσεις όπως ο καρκίνος, σύμφωνα με μία νέα μεγάλη βρετανική επιστημονική έρευνα.

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Φράνσις Ντίκο του Άρη

Σε αρκετά σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το απόγευμα της Πέμπτης ο Φράνσις Ντίκο. Ο Δανός στόπερ του Άρη τράκαρε μισή ώρα πριν την προπόνηση της ομάδας του και ο γιατρός της ομάδας διαπίστωσε ότι ο παίκτης υπέστη κάταγμα στη μέση, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 3 βδομάδες.

Εξαιρέσεις από την εφεδρεία ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας

Την εξαίρεση από το πρόγραμμα εργασιακής εφεδρείας, του επιστημονικού, παραϊατρικού και βοηθητικού προσωπικού στα νοσοκομεία πέρα από τους γιατρούς και νοσηλευτές, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ


Στις 5 Δεκεμβρίου η απόφαση για τα Σκόπια
Στις 5 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης η απόφασή του για την προσφυγή της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας κατά της Ελλάδας για το θέμα του ονόματός της.

Πολιορκημένος στη Μυτιλήνη ο Άδωνις Γεωργιάδης


Με αυγά και πορτοκάλια υποδέχτηκε στη Μυτιλήνη τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ομάδα διαδηλωτών

Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου: «Η κυβέρνηση έχει ισοπεδώσει τις δομές στήριξης κακοποιημένων γυναικών».

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης Αμμανατίδου – Πασχαλίδου Ευαγγελία στα πλαίσια της ειδικής συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής για την «εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών».

"Οι Έλληνες μπορούν να μας πάρουν και τα σώβρακα"


Τα είπε ντόμπρα και σταράτα ο Γερμανός οικονομολόγος Albrecht Ritschl, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ελλάδα και τις πολεμικές αποζημιώσεις σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel. Διαβάστε τι είπε για τις πολεμικές αποζημιώσεις και την αμαρτωλή Γερμανία

Ποινική δίωξη στους 15 της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ


Ποινική δίωξη εις βάρος των 15 συλληφθέντων μελών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ άσκησε ο εισαγγελέας. Δεκάδες συνδικαλιστές έξω από το εισαγγελικό γραφείο. Σε 48ωρη απεργία προχωρά η ΓΕΝΟΠ

Ν. Νικολόπουλος: «Ανησυχητική η κατάσταση στο χώρο της Υγείας»

Συνάντηση με τους γιατρούς της Πάτρας
«Από τη μια πλευρά οι ελλείψεις στα Δημόσια Νοσοκομεία, σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά ακόμη και σε στοιχειώδες υγειονομικό υλικό και από την άλλη πλευρά, οι καθυστερήσεις υπογραφής των δεκαπέντε συμβάσεων με τους εμπλεκόμενους στο χώρο της Υγείας,

Ε. Αμμανατίδου Πασχαλίδου: "Καμία ουσιαστική απάντηση δεν δίνει το Υπουργείο Παιδείας και Δια βίου Μάθησης για την μεταφορά των μαθητών ενώ κόβεται η σίτιση στα 42 Μουσικά και τα 3 Καλλιτεχνικά σχολεία".

Στην επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης Αμμανατίδου – Πασχαλίδου Ευαγγελίας σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών των Μουσικών και Καλιτεχνικών Σχολείων η Υφυπουργός Παιδείας κα Χριστοφιλοπούλου απάντησε ότι το Υπουργείο κάνει ό,τι μπορεί στα πλαίσια των περιορισμένων κονδυλίων που διαθέτει ενώ η σίτιση κόβεται για όλα τα σχολεία!

Κ. Πουπάκης: "Τα κοινωνικά προβλήματα δεν επιλύονται με τη βίαιη καταστολή"

Αυτονόητη η άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων εργαζομένων της ΔΕΗ
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ με τον εξαιρετικά συνήθη για το συνδικαλιστικό κόσμο τρόπο, εκφράζουν όλες αυτές τις μέρες ειρηνικά και χωρίς καμία φθορά δημόσιας περιουσίας, μια καθολική κοινωνική απαίτηση, μια αγωνία που βρίσκεται μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Το μήνυμα που στέλνουν οι Ρώσοι

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Από το προηγούμενο Σάββατο, μοναχοί της Μονής Βατοπεδίου έχουν μεταφέρει στη Μόσχα την Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν οι Ρώσοι Ορθόδοξοι.

«Η Νέα Λίστα Βαρέων και Ανθυγιεινών παρουσιάστηκε μετά από πολλούς μήνες καθυστερήσεων και αναβολών".

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αχαΐας, κ. Νικόλαος Νικολόπουλος, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της Νέας Λίστας Βαρέων και Ανθυγιεινών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Τον πυροβόλησε για να… σωπάσουν άλλοι

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Δυο μέρες μετά τη δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι στο Ντάλας του Τέξας, τον Νοέμβριο του 1963, και τη… βιαστική σύλληψη του Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ από τις αρχές, ο Τζακ Ρούμπι… από το πουθενά, πυροβόλησε και σκότωσε τον «δολοφόνο» του JFK. Και κάπου εκεί, η υπόθεση έκλεισε.

Ο Καστανίδης κατήγγειλε αποστασία

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Στο σύνολο σχεδόν της διαδρομής του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η παράμετρος της «αποστασίας», βρισκόταν πολύ συχνά στην ημερήσια διάταξη της ανταλλαγής… φίλιων πυρών.

Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο αλλά πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα

 Απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον Ν. Χουντή
 Ν. Χουντής: Το κράτος που παρανομεί και δεν σέβεται το δικαίωμα των πολιτών να έχουν ηλεκτρική ενέργεια, δεν έχει δικαίωμα να συλλαμβάνει πολίτες που υπερασπίζονται τη νομιμότητα. Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ Παρασκευή 25 Νοέμβρη

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ
Καταστροφή ή Διέξοδος;
Παρασκευή 25 Νοέμβρη - 6.00 μ.μ.
ΓΚΑΖΙ –Αμφιθέατρο «9,84», (Πειραιώς 100)

Γιατί δεν ζητάμε αποζημίωση από τη Γερμανία;

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
«Κύκλοι», δηλαδή μη επώνυμες πηγές, δεν υπάρχουν μονάχα στην Ελλάδα. Υπάρχουν παντού. Επομένως, υπάρχουν και στη Γερμανία, όπως αποδεικνύεται από τις χθεσινές παραδοχές στελεχών του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, δηλαδή… του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για το «λάθος» που έγινε με την Ελλάδα.

Η “αβολη αλήθεια” για τον παπανδρεϊσμό

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Υπάρχουν φορές που η κοινή λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά. Που ακόμη και η ελληνική γλώσσα, η τόσο πλούσια σε νοήματα και τις… ερμηνείες τους, δυσκολεύεται να περιγράψει επαρκώς μια πραγματικότητα.

Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη «Βατερλό» για τη διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ τα στοιχεία της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού το 2011

«Μνημείο» φτώχειας και ανεξέλεγκτης κοινωνικής χρεοκοπίας ο Προϋπολογισμός του 2012
Τα επίσημα στοιχεία για την εκτέλεση του Κρατικού Προϋπολογισμού είναι μια ακόμη ηχηρή ομολογία αποτυχίας της καταστροφικής και αδιέξοδης πολιτικής του «Μνημονίου».

Ενδεχόμενο εφεδρείας σε δημόσια νοσοκομεία


Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να εφαρμοσθεί η εφεδρεία και στους διοικητικούς υπαλλήλους των δημόσιων νοσοκομείων, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο. Ο υπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι από την εφεδρεία εξαιρούνται οι γιατροί, οι φαρμακοποιοί και το νοσηλευτικό - παραϊατρικό προσωπικό των νοσοκομείων του ΕΣΥ, αλλά τόνισε ότι θα υπάρξει ερμηνευτική εγκύκλιος για τους δημοσίους υπαλλήλους των δημόσιων νοσοκομείων.

2 καταδίκες με 3ετή αναστολή σε οφειλέτες από Θεσσαλονίκη


Του Β. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΗ
Δύο καταδίκες και μία νέα σύλληψη για χρέη προς το Δημόσιο περιελάμβανε το χθεσινό «σαφάρι» για την πάταξη της φοροδιαφυγής, στη Θεσσαλονίκη.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε δύο χρόνια φυλάκιση σε 65χρονο ιδιοκτήτη εργαστηρίου ενδυμάτων και 20 μήνες φυλάκιση σε 46χρονο έμπορο απορρυπαντικών, ενώ αναγνώρισε το ελαφρυντικό των «μη ταπεινών ελατηρίων» και αποφάσισε να ανασταλεί η ποινή τους επί τριετία.

Παρέμβαση Νικόλαου στον Βενιζέλο

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Ο… προοδευτισμός της εποχής μας, εξαντλείται πολλές φορές στους θύλακες αντίδρασης οι οποίοι υψώνονται κάθε φορά που η Εκκλησία επιχειρεί να αρθρώσει ανατρεπτικό λόγο. Να μεταφέρει στη δημόσια συζήτηση τις αγωνίες και τις αυτονόητες παραδοχές της κοινωνίας, ειδικά σε στιγμές όπως σήμερα, που η κοινωνία αυτή βιώνει μια παρατεταμένη εθνική μελαγχολία.

ΕΚΛΟΓΕΣ: ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

Τον περασμένο Φεβρουάριο, δηλαδή την εποχή που είχαν αρχίσει τα ζόρια για τον Γιώργο Παπανδρέου εξ αιτίας της αντικοινωνικής πολιτικής που εφάρμοζε, άλλοτε με δική του πρωτοβουλία και άλλοτε κατ’ επιταγήν των δανειστών, οι γνωστοί «λαγοί» του να μιλούν για το ενδεχόμενο ή την ανάγκη πρόωρων εκλογών!

Να που… κερδίζει κιόλας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Με ένα δυνατό εξωτερικό αριστερό στο 83ο λεπτό του αγώνα, ο Φετφατζίδης δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μανταντά, που μέχρι τότε ήταν ο καλύτερος παίχτης της Μαρσέιγ.

Η αποδόμηση του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού (ΣΕΠ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Ο σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός, ύστερα από τριάντα πέντε χρόνια παρουσίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έστω με όποιες αδυναμίες, καταργείται σχεδόν ολοκληρωτικά, όπως καταγγέλλει η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.).

"Επιτακτική ανάγκη δημιουργίας σχολείων στις νεόδμητες περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης"

Ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Καλαφάτης κατέθεσε στη Βουλή την με αριθ.πρωτ.: 1864/23-11-2011 ερώτηση προς της Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, με Θέμα : «Έλλειψη σχολικής στέγης στις νεόδμητες περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης».

Στα βαρέα το… επάγγελμα “ψηφοφόρος”

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Ο Γιώργος Κουτρουμάνης, Υπουργός Εργασίας της κυβέρνησης Παπαδήμου, όπως και παλαιότερα της κυβέρνησης Παπανδρέου, έδωσε χθες στη δημοσιότητα τη λίστα με τα βαρέα και ανθυγιεινά.
Νέα λίστα. Που σημαίνει ότι έχουν προκύψει… διορθώσεις. Πιο συγκεκριμένα, ένα επάγγελμα που μέχρι πρότινος το θεωρούσαμε ανθυγιεινό, πλέον δεν είναι έτσι. Και μάλιστα με… κρατική πιστοποίηση.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη δημοσιοποίηση των επιστολών του προς τους ηγέτες της «Τρόικας», οι οποίες έγιναν στη Βουλή, έπειτα από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο ο Πρόεδρος της ΝΔ είπε στους δημοσιογράφους:

Ν. Νικολόπουλος: Το μεγάλο στοίχημα είναι η επιστροφή της Ελλάδας στην Ανάπτυξη

Μιλώντας προς τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Βουλευτής Αχαίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:
«Η υπερψήφιση του Προϋπολογισμού του 2012, δεν αναστέλλει τις αρχές μας. Το αντίθετο μάλιστα. Ο κεντρικός μας σχεδιασμός που αφορά στην επιστροφή της Ελλάδας σε πορεία ανάπτυξης, είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.

Σε εφεδρεία ο Αθανασάκης

REPORTER
Οι πρώτες λίστες με τους εφέδρους που κυκλοφόρησαν, είχαν και μερικές εκπλήξεις. Όπως για παράδειγμα η σχετική λίστα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, που περιλαμβάνει 28 δημοσιογράφους οι οποίοι εντάσσονται στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, καθώς έχουν συμπληρώσει την ηλικία για τη συνταξιοδότηση.
Στη λίστα αυτή λοιπόν, μπορεί κανείς να διαβάσει στη θέση 20 και στη θέση 21, τα ονόματα του Νίκου Αθανασάκη και του Ανδρέα Αθανασίου. Δηλαδή, του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου, μια κατεξοχήν εμβληματική φυσιογνωμία για το ΠΑΣΟΚ, και του άλλοτε στενού συνεργάτη και λογογράφου του Κώστα Καραμανλή.
Ο Νίκος Αθανασάκης είναι ένα από τα στελέχη με τη σημαντικότερη εσωκομματική διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ, καθώς βρέθηκε εξαρχής στο πλευρό του Ανδρέα Παπανδρέου, στις εύκολες αλλά και τις δύσκολες στιγμές του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Ήταν άλλωστε εκεί δίπλα του, το μοιραίο βράδυ του Ιουνίου του 1996, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου θα άφηνε την τελευταία πνοή του, στο σπίτι του στην Εκάλη.



Προσέξτε τώρα μην γίνουν τα ίδια και με την έβδομη δόση, διότι τότε δεν το γλιτώνετε το Γουδί

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Όλα όσα συμβαίνουν αυτόν τον καιρό – οι καθυστερήσεις, οι εκβιασμοί, οι προσβολές – είναι αποτέλεσμα του Μνημονίου που ο κ. Παπανδρέου, από το Καστελόριζο, μας διαφήμισε ως ασφαλές καταφύγιο και που ουδείς, ούτε οι υποδυόμενοι τους υπουργούς και τους βουλευτές, μελέτησαν ποτέ.

ΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΛΙΤΗ!

Σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Μεσογείων η δημοκρατία των εκλεκτών σήκωσε το γκλοπ ενάντια στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ που υπερασπιζόταν το ανθρώπινο δικαίωμα στην αξιοπρέπεια!! που υπερασπίζονταν το δικαίωμα των συνανθρώπων μας για πρόσβαση στο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος γιατί δεν υπέκυψαν στο...

Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκης: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΜΕΣΑ!!!
Την ώρα που η κοινωνία διαλύεται από την καταστροφική οικονομική πολιτική και φτωχοποιείται το σύνολο της κοινωνίας, το Υπουργείο “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” αντί να επιτελέσει το ρόλο του, επιτίθεται σε Συνδικαλιστές και εργαζόμενους οι οποίοι “ΤΟΛΜΗΣΑΝ” να σηκώσουν κεφάλι και να προστατεύσουν τους φτωχούς, τους ανέργους , τους μη έχοντες από το άδικο “ΧΑΡΑΤΣΙ” του κ. Βενιζέλου και της Κυβέρνησής του .

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΖΗΤΑ Ο Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ

Αναγκαία κρίνεται η άμεση λήψη επιπρόσθετων μέτρων από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης Κ. Γκιουλέκα, καθώς η διατήρηση των υψηλών τιμών στις συγκεντρώσεις των αιωρούμενων σωματιδίων για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα προκαλεί έντονη ανησυχία στους δημότες της Θεσσαλονίκης.

Το νέο “δεξί χέρι” του Σαμαρά

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Η χθεσινοβραδινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Λουκά Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε και μια πρόσθετη, παράπλευρη σημειολογία. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό του τον Κώστα Μπούρα, τον νέο διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, ο οποίος διαδέχτηκε στο συγκεκριμένο πόστο τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, μετά τη μετακίνηση του τελευταίου στην κυβέρνηση Παπαδήμου και το υπουργείο Παιδείας.

Τον Καραμανλή, πως τον παρακολουθούσαν;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ενδιαφέρονται πράγματι οι Βουλευτές της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να μάθουν ποιός και γιατί κάνει τις τηλεφωνικές υποκλοπές και κάλεσαν τον πρόεδρο της σχετικής Ανεξάρτητης Αρχής για να τους διαφωτίσει; Έχουν οξύτατη αίσθηση του χιούμορ!

Οι αγορές θέλουν “τελική λύση”

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
Μετά την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, οι αγορές επιτέθηκαν στην Ιταλία και την Ισπανία, οι οποίες δανείζονται με σχεδόν απαγορευτικά επιτόκια.

Δίπλα στην Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ


REPORTER
“Είμαστε πολύ κοντά και δίπλα στην Κύπρο, στα θέματα που σήμερα την απασχολούν, με κορυφαίο τη συνεργασία της για τα ενεργειακά ζητήματα με το Ισραήλ. Είμαστε παράγοντας εγγύησης, σταθερότητας και ασφάλειας”, δήλωσε ο ΥΕΘΑ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, αμέσως μετά την συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τον Υφυπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ κ. Ντάνι Αγιαλόν.