Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Έρχεται το κρέας που θα «καλλιεργείται» στα εργαστήρια!

Ένα… διαφορετικό είδος κρέατος θα δημιουργείται στο εξής στα εργαστήρια, το βιολογικό.
Μπιφτέκια και λουκάνικα που θα «μεγαλώνουν» στο εργαστήριο αναμένεται να ικανοποιήσουν την ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση των προϊόντων ωστόσο θα είναι αρκετά… φιλικό προς το περιβάλλον, αφού δεν θα προέρχεται από σφαγμένα ζώα!

Το φορτηγό απ' την... Περσία


Περίπου 700 κιλά ακατέργαστης κάνναβης μετέφερε ένας 48χρονος. Το φορτηγοό που οδηγούσε έπεσε σε πινακίδα και ακινητοποιήθηκεΈνα τροχαίο ατύχημα έγινε αιτία να αποκαλυφθεί η μεταφορά 695 κιλών ακατέργαστης κάνναβης με προορισμό, πιθανότατα, την Αθήνα.

Ομάδες περιφρούρησης από τη ΓΕΝΟΠ για να μην γίνουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση


Ομάδες περιφρούρησης στις γειτονιές «ώστε να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι κανενός φτωχού και άνεργου», συγκροτεί η Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού (ΓΕΝΟΠ) της ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωση της.

Ν. Νικολόπουλος : “Η ΝΔ δεν φοβάται να αναλάβει ευθύνες.

Ο Αντ. Σαμαράς επ' ουδενί δεν θα τζογάρει στο μέλλον του τόπου, διακινδυνεύοντας την εκτόπιση της Ελλάδας από τον ευρωπαικό πυρήνα. Ούτε θέλει να διεκδικήσει την εξουσία πατώντας πάνω σε ένα διαλυμένο τόπο και σε έναν διχασμένο λαό.”

Δρακόντεια μέτρα για την 17η Νοεμβρίου

Σε επιφυλακή για την αποφυγή επεισοδίων στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με επτά χιλιάδες αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός

Αυτοκτόνησε για τρία μπλουζάκια


Μία Ελληνίδα, μητέρα ενός βρέφους, έδωσε τέλος στη ζωή της στα κρατητήρια. Είχε συλληφθεί για κλοπή ρούχων από κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας

Επεισόδια και διακοπή σε παιχνίδι του Ηρακλή

Τη διακοπή του αγώνα του Ηρακλή με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο Καυταντζόγλειο για τη 2η αγωνιστική της Δ' Εθνικής διέταξε ο διαιτητής της συνάντησης λόγω επεισοδίων.
Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί του «Γηραιού» σήκωσαν πανό με μήνυμα κατά του πρ

Γενική πρόγνωση καιρού για την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Νότιο και Νοτιοανατολικό Αιγαίο με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης

Πότε… πρόλαβαν να γίνουν δημοσκοπήσεις;

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Σε ένα ιδεώδες πολιτικό σκηνικό, κανένας ηγέτης δεν θα χάρασσε τη στρατηγική του σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται και δημοσιεύονται κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο Σαμαράς σβήνει τους “αστερίσκους”

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στη «Real News», δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις για την πολιτική στρατηγική του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Καρχιμάκης “καθαρίζει” το ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΡΡΗΣ
 Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία πολιτικά αλλά και προσωπικά για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός γνωρίζει καλά ότι θα πρέπει να επιλέξει δυναμικές κινήσεις, προκειμένου να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να υποδέχεται στην Ιπποκράτους και τον διάδοχό του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Καμμένος μιλάει για “χούντα”

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Αίσθηση έχουν προκαλέσει όσα δηλώνει σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Καμμένος στην εφημερίδα «Real News», προαναγγέλλοντας ότι δεν σκοπεύει να προσφέρει θετική ψήφο αποδοχής και στήριξης, στη νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Έχει μέλλον το “μέλλον”;

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Για κάποιους το μέλλον, του οποίου τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ταυτίζονται με την πρόοδο, είναι συνυφασμένο με το μέλλον των κομματικών σχηματισμών.

Η επιστροφή του “πολιτικού κέντρου”

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Το πολιτικό κέντρο επιστρέφει. Το βλέπουμε στην Ιταλία, όπου η παραίτηση Μπερλουσκόνι αναμένεται να «διευκολύνει» την έξοδο μεγάλου αριθμού ψηφοφόρων προς τον «μεσαίο χώρο».

Σχέδιο Pandemonium με την ευχή ότι δεν θα εξελιχθεί σε ... Papandemonium!!

Ανεπίσημα η ιστορία ξεκινά από την μέρα που επιτέθηκαν στην Στερλίνα και προκάλεσαν το πρώτο σοβαρό πλήγμα σε μια Δυτική οικονομία...
Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr

Ένα "χαμένο" διαστημόπλοιο

Δεν μπόρεσε να λάβει την τελική πορεία του προς τον Άρη και μπορεί να θεωρηθεί ως "χαμένο" το ρωσικό διαστημικό σκάφος Phobos-Grunt, που εκτοξεύτηκε την Τρίτη, καθώς οι προσπάθειες για επανάκτηση του ελέγχου εξ αποστάσεως απέτυχαν

Καραμανλής: "Ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα"

Ικανοποιημένος από την επιλογή του Λουκά Παπαδήμου στην κυβέρνηση συνεργασίας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Επιμένει για διεξαγωγή εκλογών ώστε να προκύψει κυβέρνηση από τη λαϊκή ετυμηγορία

Σαμαράς: Δεν είναι συγκυβέρνηση, αλλά μεταβατική κυβέρνηση ειδικού σκοπού

Σε συνέντευξη του που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Real News ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς τονίζει ότι η κυβέρνηση που σχηματίστηκε πριν λίγες μόλις ημέρες δεν είναι συγκυβέρνηση αλλά μεταβατική κυβέρνηση ειδικού σκοπού, με στόχο να αποφευχθούν τα χειρότερα, για να μπορέσει αμέσως μετά ο λαός να δώσει ισχυρή εντολή σε νέα κυβέρνηση.
«Η μεταβατική κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου, μετά τις τυχοδιωκτικές ακροβασίες του κ. Παπανδρέου, ήταν η ικανή και αναγκαία συνθήκη για να ισορροπήσει η χώρα και να οδηγηθεί με ομαλό τρόπο σε εκλογές μετά από 100 μέρες.

Ζώντας με τον διαβήτη καλά μέχρι τα βαθιά γηρατειά

Μαθαίνω να προλαμβάνω τις επιπλοκές, γνωρίζω και προστατεύομαι

Γράφει ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΕΠΟΥΡΑΣ,
 ιατρός παθολόγος, εξειδικευμένος στο σακχαρώδη διαβήτη, μέλος Δ.Σ. ΕΔΕ, διευθυντής Β' Παθολογικής Κλινικής και Διαβητολογικού Τμήματος Ιατρικού Κέντρου Αθηνών - Κλινικής Ψυχικού
Οι επιπλοκές του διαβήτη, τόσο στον τύπο 1 όσο και στον τύπο 2 είναι κοινές και έχουν να κάνουν με τη διάρκεια του διαβήτη, την αρχική αλλά και τη μακροχρόνια καλή γλυκαιμική ρύθμιση.

Θεσσαλονίκη: Το μετρό επεκτείνεται

Σύντομα οι μετροπόντικες θα πάρουν το... δρόμο για την Καλαμαριά
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΤΟΝΙΑ ΚΑΝΙΤΣΑΚΗ
Εν αναμονή της οριστικής δημοπράτησης, που αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες, παρουσιάζεται σήμερα, στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς, το έργο της επέκτασης του μετρό προς την Καλαμαριά.

Οι μέρες του μέλιτος

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΪΤΣΙΔΗ
O πρωθυπουργός έχει ένα αντικειμενικό πλεονέκτημα. Δεν έχει συνδεθεί με ό,τι γίνεται αντιληπτό ως «πολιτικό κατεστημένο».

Νέος ένοικος από το 2012

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΗΤΡΑΚΗ
Μέχρι τον επόμενο Φεβρουάριο θα έχει επιλεγεί ο νέος «ενοικιαστής» του «Μακεδονία Πάλας», το οποίο αναμένεται να παραμείνει κλειστό για τουλάχιστον έξι μήνες από τις αρχές του 2012, χρονιά κατά την οποία η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση.

Απο αύριο, κίτρινες διαγραμμίσεις στα πεζοδρόμια της Θεσσαλονίκης

Με κίτρινες διαγραμμίσεις των χώρων ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων στο κέντρο της πόλης συνεχίζει την προσπάθειά του ο δήμος Θεσσαλονίκης για τον περιορισμό των καταλήψεων των κοινόχρηστων χώρων και τη διευκόλυνση της διέλευσης των πεζών.

Ελλάς το μεγαλείο σου. Η απίστευτη περιπέτεια του μουσικού κ. Παναγιώτη Βήχου. Δείτε το Βίντεο