Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Χειμερινή ώρα από την Κυριακή

Μια ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών

Μια ώρα πίσω πρέπει να γυρίσουν οι δείκτες των ρολογιών στις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς από τις 30 Οκτωβρίου τίθεται σε ισχύ η χειμερινή ώρα.  Έτσι στις 04:00 το πρωί της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να δείξουν 03:00.
Η χειμερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου.



Πάτρα 28 Οκτωβρίου 2011 - Σώπα που να'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες

Αφού η στρατιωτική παρέλαση διακόπηκε, η μπάντα του Δήμου έπαιξε τον Εθνικό Ύμνο και στην συνέχεια παρέλασε παίζοντας το "Σώπα που να'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες .
Δείτε το βίντεο

Εφημερίδες που χάνονται


Της ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΟΥ
 Λένε πως τα μίντια δεν είναι δίοδοι ουδέτερης αναπαράστασης του κόσμου μα, αντίθετα, υπήρξαν και εξακολουθούν να είναι συχνά οι πιο στωικοί συμπαραστάτες του συστήματος προβάλλοντας συχνά (απόλυτα στον ολοκληρωτισμό, δυνατά στη «δημοκρατία») τον λόγο της κυριαρχίας ως τον μόνο «ρεαλιστικό» και «λογικό».

."Να μην καλύπτει ο Παπούλιας με το κύρος του την κυβέρνηση"


Τι συνέστησε ο Μανώλης Γλέζος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια;

.Ενέργειες μιας μειοψηφίας που δεν μπορούν να αμαυρώσουν τη στάση όλου του λαού, χαρακτήρισε τις ύβρεις προς τον Κ. Παπούλια, ο Μ. Γλέζος.

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι σε διαμέρισμα στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Οι ένοικοι του διαμερίσματος μεταφερθήκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους.

Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου με αφορμή τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια παρελάσεων την 28η Οκτωβρίου

 Από το Παλέρμο της Ιταλίας, όπου συμμετέχει στις εργασίες της ΡΑΜ, ο Βουλευτής Αχαίας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, ερωτώμενος από δημοσιογράφο για το Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, δήλωσε τα εξής:

Το μόνο που κουρέψατε είναι τα όνειρα μας

Μας έχουν πραγματικά κουράσει τόσες μέρες με το περίφημο ύψος του "κουρέματος" του χρέους της χώρας μας. Είναι μακράν η λέξη που έχει ειπωθεί τις περισσότερες φορές απ όλους μέσα σε ελάχιστες μέρες. Μια σκέψη όμως με βασανίζει και θέλω να την φωνάξω δυνατά! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Η όργή τών πολιτών ξεχείλισε!

Όλες οι εκδηλώσεις οργής κατά του καθεστώτος -σε όλη την Ελλάδα.

Διώχτηκαν οι πολιτικοί απο τις παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα.Καζάνι που βράζει όλη η χώρα.Αμετανόητοι οι πολιτικοί που περιφέρονται στα κανάλια του καθεστώτος τους καθυβρίζοντας ,παραπληροφορώντας και συκοφαντώντας το λαό.

Ένα από τα πιο επίκαιρα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη. Αφιερωμένο στους «φίλους» μας Ευρωπαίους. Δείτε το βίντεο



 ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ-ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ



Δημοσκόπηση-σοκ μετά το “κούρεμα”

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Η πρώτη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους σε ποσοστό 50%, αποκαλύπτει μια κοινωνία σε πλήρη άρνηση.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ Παπούλια

Ο Τσίπρας… φλερτάρει με τον Μίκη

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΡΡΗΣ
Η πολιτική συγκυρία μοιάζει να ευνοεί… σκανδαλωδώς τον Συνασπισμό, καθώς η πολιτική παράταξη της οποίας ηγείται ο Αλέξης Τσίπρας κερδίζει διαρκώς έδαφος και… ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, επωφελούμενη της προϊούσας φθοράς του ΠΑΣΟΚ.

Θέλουν τον Παπαδήμο “οικουμενικό” πρωθυπουργό

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος, εμφανίζεται στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η «Κάπα Research» για το «Βήμα της Κυριακής», ως ο πλέον κατάλληλος για να ηγηθεί μιας κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας».

Ο Ψυχάρης “δείχνει” εκλογές

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Σταθερός στη ρητορική υπέρ των πρόωρων εκλογών εμφανίζεται και πάλι ο εκδότης του «Βήματος της Κυριακής» Σταύρος Ψυχάρης, με άρθρο το οποίο υπογράφει στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Ο Σόμπολος στη Β’ Αθηνών με τη ΝΔ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Ο Πάνος Σόμπολος φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα καινούρια πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News».

Ξεκίνησε η αντίσταση

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
Οχι κύριε Παπουτσή,δέν είναι φασίζουσες μειοψηφίες όσοι σάς αποδοκίμασαν στίς παρελάσεις. Είναι οί πιό τολμηροί καί νά είστε όλοι σας σίγουροι ότι εκφράζουν τό λαϊκό αίσθημα στό σύνολο του. Ο λαός είπε τό ΟΧΙ τό 1940 καί ο λαός τό ξαναλέει 71 χρόνια μετά.

Το κίνημα δεν πληρώνω ανοίγει την Κυριακή τα διόδια στις Αφίδνες


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 5 μμ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ- ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Μια απάντηση στις προσπάθειες τρομοκράτησης των πολιτών που υπερασπίζονται το αυτονόητο δικαίωμα τους,της ελεύθερης μετακίνησης τους, δίνει το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, στην εταιρεία ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ. Ανοίγουμε τα διόδια στις Αφίδνες την Κυριακή 30/10, 5 μμ.

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ… ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΡΑΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Εκτός του ότι είπατε πως πολεμήσατε σε ηλικία 15 ετών για την πατρίδα… Όταν ήσασταν 15 ετών κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ είχαμε εμφύλιο… Ούτε φασισμό ούτε ναζισμό..
Αλλά τα στερνά τιμούν τα πρώτα και αυτό πρέπει να το ξέρετε καλύτερα. Και τα δικά σας τα στερνά δεν τιμούν τα πρώτα.

Αλλάζει η ώρα. Τα ρολόγια μία ώρα πίσω, ξημερώματα Κυριακής

Στους χειμερινούς ρυθμούς επανέρχεται από αυριο η ζωή των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν 3.



Συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών στη Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής τρία μέλη κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών στη Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν τρεις άνδρες, 50, 43 και 41 ετών οι οποίοι επιχείρησαν με δύο Ι.Χ. να παραλάβουν και να μεταφέρουν στην Αθήνα, 12 μετανάστες (7 άνδρες, 3 γυναίκες, 2 ανήλικα) οι οποίοι στερούνταν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Βίντεο από τα επεισόδια στην Καλαμάτα

28 & 29 Οκτώβρη Σοσιαλιστική Διεθνής στο Λασίθι με σημαντικές απουσίες