Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ο Γιώργος πηγαίνει (αιφνιδίως) στις ΗΠΑ!

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Τη σχετική είδηση μετέδωσε κατ’ αποκλειστικότητα ο Μιχάλης Ιγνατίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, και φυσικά έχει τη βαρύνουσα σημασία της για την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία που διέρχεται η Ελλάδα.

Διψήφια διαφορά (+11,5%) για τη Νέα Δημοκρατία

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Σε διψήφια επίπεδα έχει εκτοξευτεί η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας, όπως καταγράφει δημοσκόπηση της V-PRC για τα «Επίκαιρα». Σύμφωνα με τα ευρήματα της μέτρησης, η ψαλίδα της διαφοράς υπέρ της Νέας Δημοκρατίας έχει ανοίξει στο +11,5% (31%-19,5%), με το ΠΑΣΟΚ να κινείται πλέον κάτω και από το ψυχολογικό όριο του 20%.

Πούτιν: Δείξτε γενναιότητα και στηρίξτε την Ελλάδα


Μήνυμα προς την ΕΕ έστειλε από το Πεκίνο ο Ρώσος πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι "σε τελική ανάλυση αυτό (σ.σ. η διάσωση της Ελλάδας) είναι ωφέλιμο για ολόκληρη την ενωμένη Ευρώπη" Πολιτικό και όχι οικονομικό πρόβλημα χαρακτήρισε την κρίση χρέους της Ευρώπης ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, καλώντας τις κορυφαίες χώρες της Ευρώπης να επιδείξουν ανδρεία και να "βάλουν πλάτη" σε χώρες, όπως η Ελλάδα, που βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση.

Μιλούν για το μέλλον της Ευρώπης κοιτώντας τους ισολογισμούς των τραπεζών τους

Παρέμβαση Ν. Χουντή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την προετοιμασία της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Μιλώντας σήμερα στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλες σχετικά με την προετοιμασία της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Κομισιόν κ. Μπαρόζο, είπε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

Η Δήλωση της Τρόικας συμπυκνώνει τα αδιέξοδα της οικονομικής πολιτικής. Αποτυπώνει την ολιγωρία, την αναβλητικότητα, την ασυνέπεια, την ανεπάρκεια της Κυβέρνησης. Αναδεικνύει τις εσφαλμένες επιλογές και τις συνεχείς αναδιπλώσεις της. Επιβεβαιώνει ότι και το «σχέδιο σωτηρίας» που εκπονήθηκε με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο απέτυχε.

Η πρώτη συνέπεια της μείωσης του ΑΕΠ


Χρησμός από την Πυθία – Τρόικα, νέα μπλόφα Βενιζέλου
Σοφία Βούλτεψη
Ομολογία αποτυχίας για τον εαυτό της (όσον αφορά τον σχεδιασμό ενός προγράμματος χωρίς καμιά γνώση της ελληνικής οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας) και συγκεκαλυμμένη κριτική για τις αρρυθμίες, καθυστερήσεις, αδυναμίες και παλινωδίες της κυβέρνησης είναι η έκθεση της τρόικας που με τόση αδημονία αναμενόταν.

Πλαφόν στις άδειες και παράβολο στα 5.000 ευρώ

Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο ο νόμος για την απελευθέρωση των ταξί. Λυμπερόπουλος: "Θα σπάσει τα μούτρα του ο Ραγκούσης" Ομόφωνα ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε την Τετάρτη υπό τον πρωθυπουργό, το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, για τα ταξί και τα φορτηγά.

Η Ελλάδα σε μόνιμη επιτήρηση

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Το να χάνεις την εθνική ανεξαρτησία σου, δεν μπορείς να το δεχτείς. Μήπως όμως μπορείς να συμβιβαστείς και με την παράλληλη απώλεια της εθνικής αξιοπρέπειας; Στην κορύφωση του δράματος στο οποίο έχει μετατραπεί η προσπάθεια εξεύρεσης μόνιμης λύσης για το ελληνικό πρόβλημα, που μετά βεβαιότητας θα συνοδευτεί από ένα γενναίο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, διάσπαρτες ενδείξεις συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι μετά τη… σωτηρία, η χώρα θα μπει σε καθεστώς μόνιμης επιτήρησης.

Συνάντηση βουλευτών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους στην υπό κατάληψη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων


«Δεν καλύπτουμε ούτε καν τις οργανικές θέσεις και μας βγάζουν στην εφεδρεία» δήλωσαν οι εργαζόμενες/οι της υπό κατάληψη Γενικής Γραμματείας Ισότητας σε συζήτηση που είχαν με τις βουλευτίνες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αμμανατίδου Πασχαλίδου Λίτσα, Διώτη Ηρώ και κλιμάκιο του Δικτύου Γυναικών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ο Γιώργος… ξέρει για “κούρεμα” 35%

NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Από το πρωί κάνει τον κύκλο των δημοσιογραφικών γραφείων μια πολύ συγκεκριμένη διαρροή, αφετηρία της οποίας είναι κυβερνητικές πηγές και κύκλοι.Η φημολογία αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η ελληνική Κυβέρνηση έχουν ήδη ενημερωθεί αρμοδίως από τους Ευρωπαίους εταίρους, ότι η δύσκολη διαπραγμάτευση ανάμεσα στη Γερμανία και τη Γαλλία, για την επίτευξη συμφωνίας αναφορικά με τη διεύρυνση του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους, που είχε αποφασιστεί στη Συμφωνία των Βρυξελλών της 21ης Ιουλίου, δεν απέχει πολύ από το να καταλήξει σε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ανοίγουν τα διόδια στην Εγνατία Οδό

 Το αντίτιμο  2 ευρώ ανά σταθμό
Την ερχόμενη Τρίτη  θα ανοίξουν τα διόδια της Εγνατίας που θα λειτουργήσουν αρχικά σε τέσσερις σταθμούς κατά μήκος της Εγνατίας από τους συνολικά επτά με τιμή τα 2 ευρώ. Η σχετική απόφαση που αναμενόταν από τον υπουργό Οικονομίας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο υπογράφτηκε αυτές τις μέρες.

Γαλλία: Μετεωρίτης έπεσε σε στέγη σπιτιού

Στη στέγη ενός σπιτιού, έξω από το Παρίσι, έπεσε ένας κομήτης, βάρους… 88 γραμμαρίων και μεγέθους ίσου με αυτού ενός αυγού!Το ευτύχημα ήταν ότι οι ένοικοι δεν βρίσκονταν εντός της οικίας, ενώ η τραγική ειρωνεία ήταν ο ιδιοκτήτης φέρει το επίθετο… Κόμετ, δηλαδή κομήτης.

Η ΠΑΣΚ σιδηροδρομικών αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ

Με ανακοίνωση της,  η ΠΑΣΚ σιδηροδρομικων δήλωνει οτι αντιτίθεται στην πολιτική που ακολουθεί το σημερινό ΠΑΣΟΚ και για τον λόγο αυτό, τοσο  οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ σιδηροδρομικών οσο και μέλη του ΠΑΣΟΚ, αποχωρούν από το κόμμα.
Η  ανακοίνωση των συνδικαλιστών σιδηροδρομικών της ΠΑΣΚ έχει ως εξής:
"Με συναίσθηση της ευθύνης έναντι αυτών που εκπροσωπούμε αλλά και του εαυτού μας, δηλώνουμε ότι αποχωρούμε από το σημερινό ΠΑΣΟΚ και ως φυσικά μέλη πλέον, καθώς πριν από λίγους μήνες είχαμε διαχωρίσει τη θέση μας από την Κυβέρνηση και την πολιτική που ασκεί. Η ασκούμενη πολιτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ οδηγεί τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού στην εξαθλίωση. Η πολιτική αυτή δεν έχει καμιά σχέση όχι μόνο με τις προεκλογικές δεσμεύσεις αλλά και με τη φυσιογνωμία του Κινήματος.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: "ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ- ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ"


ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.

Γιατί το “κούρεμα” είναι απαραίτητο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
Όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ένα κούρεμα της τάξεως του 50% είναι σχεδόν δεδομένο, διότι είναι απαραίτητο. Είναι δε απαραίτητο, διότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο.
Οι υποτιμήσεις, οι πτωχεύσεις και τα «κουρέματα» δεν προαναγγέλονται από επίσημα χείλη και ίσως θα πρέπει να αποφεύγεται η δημόσια συζήτηση. Πιστεύουμε όμως, ότι για την καλύτερη πληροφόρηση του πολίτη, ώστε να αισθάνεται ότι ξέρει πού πηγαίνει, είναι σημαντικό να επεξηγηθεί η αναγκαιότητα του «κουρέματος».

Θύματα της αισχροκέρδειας οι καταναλωτές στην αγορά καυσίμων από την ολιγωρία της Κυβέρνησης

Ερώτηση του Ευρωβουλευτή Κ. Πουπάκη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Με αφορμή τα χθεσινά κρούσματα αισχροκέρδειας στα πρατήρια καυσίμων και την παρατεταμένη αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, ο Ευρωβουλευτής Κ. Πουπάκης φέρνει για πολλοστή φορά το θέμα στο Ευρωκοινοβούλιο με ερώτησή του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θέτοντας τα ακόλουθα ερωτήματα:

Ο Σόρος “βάζει χέρι” στην ευρωζώνη

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Τι είναι άραγε πιο τραγικό: Να μην υπάρχει στιβαρή πολιτική ηγεσία στην Ευρώπη, να μην δρομολογείται μια αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης, ή να αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να ανατρέψει αυτή την παθητική στασιμότητα ο… Τζορτζ Σόρος;

Ο Μπαρόζο μας θεωρεί… αχάριστους

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Η προ ετών επιλογή του μέχρι τότε πρωθυπουργού της Πορτογαλίας Ζοζέ Μπαρόζο για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκεί δηλαδή όπου κάποτε βρέθηκε ο Ζακ Ντελόρ, είχε «διαβαστεί» ως μια σαφής ένδειξη του δισταγμού της Ευρώπης να περπατήσει στο μέλλον με περισσότερο «βαριές» πολιτικά προσωπικότητες στην ηγεσία της.

Νίκος Νικολόπουλος: " Τα χρήματα «κοιμούνται» και οι πυρόπληκτοι μένουν στο έλεος!"

Επιτέλους, μετά από σχεδόν δύο χρόνια, το υπουργείο Οικονομικών έκανε γνωστό ότι τα χρήματα του πρώην «Ταμείου Μολυβιάτη» για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων της Αχαΐας και της Ηλείας, έχουν μεταφερθεί σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, αλλά πέραν τούτου… ουδέν, με αποτέλεσμα, πάνω από 100 εκ. ευρώ να «κοιμούνται», ενώ την ίδια ώρα πολλοί πυρόπληκτοι παραμένουν στο έλεος του Θεού, περιμένοντας από την Πολιτεία να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της!

150.000 ευρώ κοστολογήθηκε ο θάνατος των εννιά εργατών στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος για τις επιχειρήσεις που κρίθηκαν υπεύθυνες

 Η δίκη για τις ποινικές ευθύνες, δεν έχει καν ξεκινήσει 3 χρόνια μετά το έγκλημα.
Στις 29/9/2011 αναβλήθηκε για τρίτη φορά
· Απάντηση της Κομισιόν στον Ν. Χουντή
Με πρόστιμα συνολικού ύψους 150.000 ευρώ «τιμωρήθηκαν» η ναυτιλιακή εταιρία και οι δύο εργοληπτικές εταιρίες που κρίθηκαν υπεύθυνες για το θανατηφόρο «ατύχημα» στο πλοίο Friendship gas που στοίχισε τη ζωή σε εννιά εργάτες τον Ιούλιο του 2008, στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος. Ταυτόχρονα, η δίκη για τις ποινικές ευθύνες δεν έχει καν ξεκινήσει και μόλις πριν λίγες μέρες (29/9/2011) αναβλήθηκε για τρίτη φορά. Αυτά ανακοινώνει μεταξύ άλλων ο αρμόδιος Επίτροπος για θέματα εργασίας κ. Andor, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή.

Οι “δελφίνοι” απέναντι στις εκλογές

NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Στις χθεσινές επαφές του Γιώργου Παπανδρέου με μέλη της Κυβέρνησής του, ξεχώρισαν οι περιπτώσεις δυο υπουργών, τους οποίους η φημολογία αλλά και το πολιτικό παρασκήνιο εμφανίζουν ως δυνητικούς υποψηφίους για τη διαδοχή του σημερινού Πρωθυπουργού στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Ανδρέας Λοβέρδος κινούνται με το βλέμμα στην επόμενη μέρα.

Τα τρία “όχι” του Γιώργου

NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε την πρόθεση να αφήσει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τις προθέσεις του για το μέλλον, στις χθεσινές συναντήσεις με υπουργούς της Κυβέρνησής του. Γνωρίζοντας καλά ότι η πολιτική ψυχολογία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο ναδίρ, και εν μέσω φημών και διαδόσεων για το ενδεχόμενο δικής του «απόσυρσης» από την πρωθυπουργία αλλά και από την ηγεσία του Κινήματος, ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε με κώδικες: Είπε λοιπόν τρία «όχι», που έδωσαν στους υπουργούς να καταλάβουν ότι ο Πρωθυπουργός έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Επιτέλους! Δεν υπάρχει ένας πατριώτης;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Δύο περιστατικά, που συνδέονται μεταξύ τους, καθώς και τα δύο έχουν να κάνουν με τις γερμανικές επιχειρηματικές (λέμε τώρα) δραστηριότητες στην Ελλάδα, αποδεικνύουν ότι από την αρχή η κυβέρνηση δεν έθεσε σωστά τις βάσεις της διαπραγμάτευσης με το Βερολίνο. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε; Και στις δύο περιπτώσεις, έχουν βγει λάδι όσοι εκ του ελληνικού πολιτικού συστήματος έχουν αναμιχθεί. Και όπως δεν υπάρχει έγκλημα δίχως πτώμα, έτσι δεν υπάρχει και πτώμα χωρίς τον δολοφόνο του.

Η Σλοβακία απειλεί την ευρωζώνη

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Σε μια εποχή κατά την οποία η Γερμανία κατάφερε να επιβάλλει σιδηρά πειθαρχία στις χώρες-συμμάχους ή… δορυφόρους της, και να εξασφαλίσει την «αναίμακτη» υπερψήφιση από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια της ενίσχυσης του EFSF, είναι πράγματι… να απορεί κανείς, πως κατάφερε να ξεφύγει η Σλοβακία.

Ξεχάσαμε την τρόικα…

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Τη σχετική προτροπή την έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανοίγοντας στη μνήμη ένα παράθυρο για να ταξιδέψει μέχρι το 2004. Το μεγάλο ελληνικό καλοκαίρι, τότε που ο συνδυασμός της κατάκτησης του Euro και των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, οδήγησε στην κορύφωση την εθνική ανάταση.

Ν. Νικολόπουλος: "ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ".

ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
«Κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Πολυνομοσχεδίου για το Μεσοπρόθεσμο πλαίσιο, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε, κινείται στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που επιβάλλουν οι δημοσιονομικές ανάγκες της χώρας, αλλά και οι προκλήσεις εξόδου από την κρίση.

ΠΑΛΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ!

Οι χθεσινές δηλώσεις του νέου Προέδρου της ΔΕΘ αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει ούτε σχέδιο αλλά ούτε και διάθεση ή κουράγιο να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα της Περιφέρειας, όπως είναι η μετεγκατάσταση του διεθνούς εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου στη Σίνδο.

Πετάξτε τα σκουπίδια στα γραφεία τους

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Αν συνέβαινε πριν από μερικά χρόνια, αυτό που συμβαίνει σήμερα στους δρόμους της Αθήνας-και των άλλων Δήμων- με τα σκουπίδια να κάνουν… πασαρέλα στα πεζοδρόμια, προφανώς και θα αναρωτιόμουν τι κάνει το κράτος. Και όταν εννοούμε κράτος, βάλτε και… ολίγον από δημάρχους, Δικαιοσύνη, κυβέρνηση κλπ. Σήμερα, φυσικά, δεν έχω ανάλογες απορίες-όπως κι εσείς φαντάζομαι- γιατί πολύ απλά έχω πάρει απόφαση ότι δεν υπάρχει κράτος.

Το ΠΑΣΟΚ… δεν κρατιέται για εκλογές

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Λένε ότι η ψυχή ενός ανθρώπου, μοιάζει με άβυσσο. Μήπως όμως το ίδιο δεν συμβαίνει και με τη συλλογική ψυχοσύνθεση του πολιτικού δυναμικού ενός κόμματος εξουσίας; Ειδικά όταν πρόκειται για το κόμμα που παρέμεινε επί σχεδόν τριάντα χρόνια στην εξουσία, ακόμη και όταν δεν βρισκόταν στην Κυβέρνηση, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, τα σχόλια περιττεύουν.

Διαδυκτιακή "κατασκοπία" από την γερμανική αστυνομία


Υπό τις έρευνες του υπουργείου Εσωτερικών βρίσκεται η αστυνομία της Βαυαρίας για χρήση κατασκοπευτικού λογισμικού.

Η αστυνομία της Γερμανίας βρίσκεται στο στόχαστρο ερευνών και πιο συγκεκριμένα εργαλεία διαδικτυακής έρευνας, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Οι γερμανικές αρχές βρίσκονται υπόλογες, αφού λέγεται ότι χρησιμοποίησαν ένα είδος κατασκοπευτικού λογισμικού.Οι γερμανικές εφημερίδες φιλοξενούν το γεγονός από το Σαββατοκύριακο στις πρώτες σελίδες τους, όταν μία ομάδα από χάκερς αποκάλυψε το εν λόγω λογισμικό.

Διακοπή υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη

Προβλήματα στην υδροδότηση από τις 8:00 το πρωί έως τις 16:00  σήμερα, Τετάρτη, θα έχουν περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης και   Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, διακοπή στην παροχή νερού θα σημειωθεί στα κτήρια που περικλείονται από τις οδούς Αγίων Πάντων, Κολωνιάρη, 28ης Οκτωβρίου, Μ.Αλεξάνδρου, Χαλκίδη, Μαργαροπούλου και όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.