Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Αδειάζουν την 113 Πτέρυγα Μάχης


Απροστάτευτη και γυμνή αφήνει από αέρος τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την απόφαση να μετεγκαταστήσει την 383 Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών από τη Μίκρα στην Ελευσίνα και σταδιακά να καταργήσει την ιστορική 113 Πτέρυγα Μάχης.
Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Υπό έλεγχο η φωτιά που έκαιγε έξω από το Δρακόντιο Λαγκαδά

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε το απόγευμα, σε δύσβατη δασική περιοχή στο Δρακόντιο Λαγκαδά.Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 25μελές πεζοπόρο τμήμα.

Ο «πληροφοριακός πόλεμος» και τα social media


Οι πρόσφατες ταραχές στη Μεγάλη Βρετανία και ο ρόλος των social media προβληματίζουν κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.Η άσκηση ελέγχου/λογοκρισίας στα κοινωνικά δίκτυα ήταν ένα από τα πράγματα που προτάθηκαν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των ταραχών στη Μ. Βρετανία, με τον πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον να εξετάζει σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο εντοπισμού του μποζονίου του Χιγκς

Διεθνής επιστημονική ομάδα, που προσπαθεί να επιλύσει το μεγαλύτερο αίνιγμα της Φυσικής, ανακοίνωσε ότι εξαφανίζονται οι ενδείξεις για την ύπαρξη του μυστηριώδους μποζονίου του Χιγκς. Το θεωρητικό σωματίδιο αυτό χαρακτηρίζεται «υπεύθυνο» για τη μάζα των αντικειμένων.

Διαγραφή χρεών συνταξιούχου με δικαστική απόφαση

Tο Ειρηνοδικείο Χανίων με μια απόφαση-σταθμό για δεκάδες δανειολήπτες που αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους, δικαίωσε Χανιώτη δανειολήπτη που προσέφυγε σ' αυτό, διαγράφοντας μέρος των οφειλών του προς πιστωτικά ιδρύματα.

Σεισμός μεγέθους 5,8 έπληξε την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο σεισμός χτύπησε στις 13.51 τοπική ώρα (17.51 ​​GMT) και έγινε αισθητή στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη, Η Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ, δήλωσε ο σεισμός είχε επίκεντρο περίπου 9 μίλια (15 χλμ) από την πόλη των Ορυκτών, στην πολιτεία της Βιρτζίνια.



Τα κριτήρια για την εφεδρεία στις ΔΕΚΟ

Θα έχουν πλεονέκτημα κατά τη διαδικασία αξιολόγησης όσοι έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ στους δέκα μεγάλους φορείς που θα εξυγιανθούν

Ρεπορτάζ: Νικολέττα Μουτούση

Ετοιμάζεται ο χώρος στέγασης του ΟΚΑΝΑ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης των εγκαταστάσεων όπου θα λειτουργήσει ο ΟΚΑΝΑ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι ο χώρος να είναι έτοιμος μέχρι της 1η Σεπτεμβρίου ώστε να υποδεχτεί τους πρώτους ασθενείς με προβλήματα εξαρτήσεις από ναρκωτικές ουσίες.

Εγγυήσεις σε χρυσό ζητά Γερμανίδα υπουργός


Τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδας και όσων χωρών έχουν ανάγκη έβαλε στο μάτι η Γερμανίδα υπουργός Εργασίας. Διαβάστε τι δήλωσε. Τι απαντά επισήμως η γερμανική κυβέρνηση

Οριστικά υποβιβάζονται Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου


Οριστικά υποβιβάζονται Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου, με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι δύο ομάδες υποβιβάζονται στη Δ΄ Εθνική, καθώς δεν πήραν άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Εγκρίθηκαν 24.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών


Περίπου 24.000 θέσεις εργασίας στο χώρο της εκπαίδευσης, ενέκρινε σήμερα η Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου. Πρόκειται για σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ώστε να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες της νέας σχολικής χρονιάς 2011-2012. Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε την πρόσληψη 600 μόνιμων εκπαιδευτικών.

Έκλεισε και επίσημα η υπόθεση Στρος Καν

Απέσυρε τις κατηγορίες ο εισαγγελέας
Τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που βάραιναν τον πρώην διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν απέσυρε σήμερα ο αμερικανός δικαστής Μάικλ Όμπους, μετά από σχετικό αίτημα του εισαγγελέα, βάζοντας τέρμα στο τρίμηνο σκάνδαλο που συγκλόνισε τη γαλλική και διεθνή πολιτική σκηνή.

Ξεσηκωμός στον Βόλο από τις πληροφορίες για Δ' Εθνική!

Στο πόδι βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Βόλος μετά τη γνωστοποίηση πληροφορίας ότι επίκειται υποβιβασμός της ομάδας και μάλιστα στη Δ' Εθνική. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν προτίθεται να δώσει άδεια στον Ολυμπιακό Βόλου και οι οπαδοί του συλλόγου είναι έξαλλοι, ενώ κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Νέος γύρος ανατροπών στο ασφαλιστικό

Από 1ης Σεπτεμβρίου μπαίνει σε εφαρμογή η «κάρτα εργασίας»
ΤΟΥ ΗΛΙΑ Π. ΓΕΩΡΓΑΚΗ
Νέος γύρος ανατροπών στο ασφαλιστικό ξεκινά από το Σεπτέμβριο, με διπλές μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις και περικοπές στις αναπηρικές, ενώ στην τελική ευθεία μπήκε η αναθεώρηση της λίστας των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων. Εξάλλου, από τον επόμενο μήνα θα κάνουν πρεμιέρα το εργόσημο και η κάρτα εργασίας, σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της εισφοροδιαφυγής.

ΠΑΟΚ : Έφυγε η αποστολή για Ουκρανία

Με πτήση τσάρτερ αναχώρησε το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη για την Ουκρανία ο ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς της Πέμπτης (25/8), με την Καρπάτι Λβιβ, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Παιχνίδι στο οποίο ο "Δικέφαλος" έχει το προβάδισμα, μετά το υπέρ του 2-0 στο πρώτο ματς στην Τούμπα. Στην αποστολή, υπενθυμίζεται, δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Πάμπλο Κοντρέρας, Βλάνταν Ιβιτς, Θανάσης Παπάζογλου, Μίρκο Σαβίνι και ο τιμωρημένος Πάμπλο Γκαρσία.
Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα κοντά στο χωριό Δρακόντιο, λίγα χιλιόμετρα από τον Λαγκαδά. Οι φλόγες κατακαίουν πευκόδασος. Στην κατάσβεση συμμετέχουν 20 πυροσβέστες με 7 πυροσβεστικά οχήματα. Το περιστατικό χαρακρτηρίζεται από την Πυροσβεστική ως σοβαρό και καταβάλλονται προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλούνται κατοικίες.



Η Ελλάδα αναγνωρίζει τo Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο της Λιβύης


Η Ελλάδα αναγνωρίζει το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο των αντικαθεστωτικών στη Λιβύη, ως νόμιμο φορέα που θα εκπροσωπεί τη χώρα, δήλωσε Έλληνας ΥΠΕΞ Στ. Λαμπρινίδης, ο οποίος τόνισε επίσης και την ανάγκη έναρξης «εθνικού συμμετοχικού διαλόγου στη Λιβύη για τη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας στη χώρα και την αποφυγή αντιποίνων και νέας αιματοχυσίας».

Γ. Κουτρουμάνης: Εξορθολογίζονται οι επικουρικές συντάξεις

«Σε εξορθολογισμό των επικουρικών συντάξεων αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση, προκειμένου να μην εξαντληθούν τα αποθεματικά των ταμείων και να είναι δυνατόν να καταβληθούν οι συντάξεις», υπογράμμισε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, μιλώντας στο ρ/σ Αθήνα 9,84.

Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου για τα τέσσερα χρόνια από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007


Ο Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος δήλωσε:
«Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Αχαΐα και την Ηλεία όμως η καρβουνόσκονη δεν έφυγε ακόμα, ούτε από τη ψυχή μας, ούτε από την τοπική οικονομία.

Νέα Δημοκρατία: Τρικυμία εν κρανίω..!

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γ. Μιχελάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Χ. Παμπούκη, για το ότι ήταν λάθος η κατάργηση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε χαμηλό 15ετίας το Χ.Α.

Απώλειες της τάξης του 3,15% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, που τερμάτισε στις 911,07 μονάδες, σε χαμηλό 15ετίας. Απώλειες της τάξης του 3,15% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, που τερμάτισε στις 911,07 μονάδες, σε χαμηλό 15ετίας, εν μέσω ανησυχιών για τις τελικές επιπτώσεις της ανταλλαγής ομολόγων για τις ελληνικές τράπεζες, καθώς η διαδικασία εισέρχεται στην τελική ευθεία.

Επιμένουν για εγγυήσεις οι Αυστριακοί

ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΕ ΔΙΜΕΡΗ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΑ

Υπέρ των κοινών ομολόγων για την Ελλάδα τάχθηκε μετά τη σημερινή συνεδρίαση του αυστριακού υπουργικού συμβουλίου, ο καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν, επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα είδος ευρωομολόγων με ισχύ όμως μόνο για μία χώρα και χαρακτηρίζοντας θεωρητική την πρότασή του.

Οι αντικαθεστωτικοί εισέβαλαν στο στρατηγείο του Καντάφι

Στο στρατηγείο του Καντάφι κατάφεραν να εισβάλουν οι αντικαθεστωτικοί, όπως μεταδίδει αυτή την ώρα το Reuters. Το ειδησεογραφικό δίκτυο αναφέρει ακόμη ότι υπάρχουν σκηνές πανηγυρισμών μέσα στο συγκρότημα που βρίσκεται και η κατοικία του λίβυου δυνάστη ενώ η αντίσταση που προέβαλλαν οι δυνάμεις του συνταγματάρχη ξαφνικά σταμάτησε.



ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΝΤΟΜΙΝΟ


IIF: Οι εγγυήσεις δυσχεραίνουν τη διάσωση της Ελλάδας
Αρνητική εξέλιξη, η οποία ενδέχεται να δυσχεράνει το σχέδιο διάσωσης της ελληνικής οικονομίας χαρακτηρίζει τις απαιτήσεις εγγυήσεων από τη Φινλανδία και άλλες χώρες της ευρωζώνης το Institute of International Finance, ο φορέας που έχει αναλάβει το συντονισμό του δεύτερου "πακέτου".

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ 4 ΔΙΣ.

Προκαταρκτική εξέταση για τις επιχορηγήσεις στα ΕΛΤΑ
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου, μετά τη διαβίβαση του πορίσματος του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή, για τις επιχορηγήσεις ύψους περίπου 4 δισ. ευρω από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ) την περίοδο 1999-2010.



Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου της πόλης, Βαγγέλη Λαμπάκη στη zougla.gr. H πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Μάκρης, βόρεια της Εγνατίας Οδού.

Ο παιδόφιλος στο Facebook είχε και εγγόνια


Η απόλυτη φρίκη… Παιδόφιλος είχε αναρτήσει στο προφίλ του στο Facebook δεκάδες φωτογραφίες με...
γυμνά αγόρια και κορίτσια, όμως το συγκλονιστικό είναι πως όλα τα αποτρόπαια και νοσηρά φωτογραφικά ενσταντανέ των ανηλίκων έχουν τραβηχτεί στην Ελλάδα! Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό.

Από τον «Μαύρο Μάρτιο» στον «Μαύρο Ιούλιο»


Μετά την επιλεκτική, φέρνουν τώρα και την κανονική χρεοκοπία
Σοφία Βούλτεψη
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στην περίπτωση των εγγυήσεων, δυστυχώς ως τραγωδία και όχι ως φάρσα.Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης αντέδρασαν στην εκ μέρους της κυβέρνησης αποδοχή της συμμετοχής των ιδιωτών στο ελληνικό χρέος, στις 11 και στις 25 Μαρτίου, αντιδρούν τώρα και σχετικά με το ζήτημα των εγγυήσεων, που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα στις 12 και στις 21 Ιουλίου.

Να επιστρέψει στο ΔΝΤ

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Με τον Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης Σάιρους Βανς, να αποσύρει τις κατηγορίες σε βάρος του Ντομινίκ Στρος-Καν, ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, θα είναι πλέον ένας ελεύθερος άνθρωπος.

Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου για την ανεργία

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αχαΐας, κ. Νικόλαος Νικολόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ για την εγγεγραμμένη Ανεργία του Ιουλίου 2011, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μια μονομαχία που αναβάλλεται


ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Όσοι ασχολούνται με την πολιτική σε αυτή τη χώρα, γνωρίζουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος διατηρούσε επί σειρά ετών τον ρόλο της «χρυσής εφεδρείας» για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Αιμα για μικρό κοριτσάκι

Ένα μικρό κοριτσάκι στην Καβάλα χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμοπετάλια 0 αρνητικό για να σωθεί...
Οι γονείς του πληρώνουν τα οδοιπορικά σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το ΠΑΝΤΟΥ.Το τηλέφωνο της μητέρας είναι 6937495494 Όπως ενημερώνουν το παιδί βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, ΕΠΕΙΓΕΙ να βρεθούν αιμοπετάλια.
Radio viotia
 

Τετράχρονο γύρισε από τον άλλο κόσμο


Ένα 4χρονο κοριτσάκι σώθηκε σαν από θαύμα στο Νοσοκομείο Βόλου. Η μικρή μεταφέρθηκε στα επείγοντα, χωρίς καρδιακή και αναπνευστική λειτουργία. Το θαύμα έγινε και 40 λεπτά μετά
Μίκα Κοντορούση

Νέος πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, ο Κ. Τσικρικάς


Ο Κώστας Τσικρικάς είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, ύστερα από την αποδοχή της παραίτησης του Σπύρου Παπασπύρου από τη θέση του προέδρου. Ο Κ. Τρικρικάς προέρχεται από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ).

Έχετε μήνυμα για... σεισμό!

Οι χρήστες του iPhone στην Ιαπωνία θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν προειδοποίηση για επικείμενο σεισμό, μέσω της νεώτερης έκδοσης του λογισμικού, iOS, της Apple, μετέδωσε χθες το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, BBC.

Εκτοπισμός δεκάδων χιλιάδων ατόμων στην Τουρκία για την κατασκευή του φράγματος της Ανατολίας (φράγμα Ilisu

Κομισιόν : «αυξανόμενη ανησυχία για τις αρνητικές επιπτώσεις για προστατευόμενα είδη της χλωρίδας και της πανίδας»
 Απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον Ν. Χουντή  

"Η Οικονομία παραμένει σε δημοσιονομικό εκτροχιασμό"


Μιλώντας σήμερα στον ΩΜΕΓΑ ΡΑΔΙΟ, στο δημοσιογράφο Νίκο Σύφαντο, ο Βουλευτής Αχαίας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις λέγοντας:

Ξημερώνει αυγή δροσάτη...

Γράφει η Ντίνα Εξάρχου
Μπορεί να τα κάναμε ρόιδο με τον τουρισμό αυτό το καλοκαίρι, αλλά η πόρτα της γερής τουριστικής οικονομισιάς μας δεν έκλεισε.Η Ολλανδία, που εδώ και χρόνια έχει απελευθερώσει τη χρήση των ναρκωτικών, μάς δείχνει τον δρόμο για ένα πεδίο τουριστικής δόξας λαμπρό: Τον ναρκοτουρισμό!

Τι συμβαίνει στη Λιβύη;

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Από το βράδυ της Κυριακής, τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ανταποκρίσεις, που τις συνοδεύουν και οι αντίστοιχες εικόνες, περί κατάληψης της Τρίπολης από τους Λίβυους αντικαθεστωτικούς. Μιλούν για την πλήρη κατάρρευση του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι, για τη σύλληψη των γιων του, και για την αναζήτηση του ίδιου του συνταγματάρχη.

Μήπως να κατέβουν από το κανό και οι δημοσκόποι;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε την τελευταία δημοσκόπηση – σιγή που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο καλοκαίρι και υπήρξαν γεγονότα που άξιζε να «μετρηθούν» την ώρα του «βρασμού».

Μια ιδέα για το μέλλον

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΕΙΔΑΚΙΣ
Και τώρα τι να κάνουμε; Ελάχιστα αλλά όχι ανύπαρκτα είναι τα περιθώρια που μας απέμειναν.

Μνημειώδες άγαλμα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Ουάσινγκτον

Ένα τεράστιο άγαλμα ύψους 30 ποδιών του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, τοποθετήθηκε την Κυριακή στο Εθνικό Μουσείο της Ουάσιγκτον. Στο άγαλμα απεικονίζεται ο Λούθερ Κινγκ να βγαίνει από ένα βουνό με τα χέρια σταυρωμένα, ενώ στα τοιχώματα του αναγράφονται αποσπάσματα των εμπνευσμένων ομιλιών του αγωνιστή-συμβόλου για τα δικαιώματα των μαύρων, της αμερικάνικης αλλά και παγκόσμιας ιστορίας.

Οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων


Τους νέους διοικητές των νοσοκομείων ανακοίνωσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

ΠΑΟΚ - Nέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσό 20,2 εκ. ευρώ αποφάσισε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τον έπιασαν στα πράσα

Στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, έναν 33χρονο διαρρήκτη, μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Συνεχίζεται η κατεδάφιση αυθαιρέτων στη Θεσσαλονίκη

0 Εφάπτονται στα βυζαντινά τείχη

Με στόχο την ανάδειξη των βυζαντινών αρχαιοτήτων, αλλά και για λόγους ασφαλείας, επτά ακόμη κτίσματα που εφάπτονται στα βυζαντινά τείχη θα κατεδαφιστούν σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου, στις 08.30 από τις υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων.

Ισορροπία στα 3.000 μέτρα για... Γκίνες!

Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί ένας Ελβετός... που το λέει η καρδιά του! Χωρίς τη βοήθεια κάποιου μπαστουνιού, ο Freddy Nock ισορρόπησε πάνω σε ένα...