Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Εικόνες από την Ελληνική ύπαιθρο


Για πολλούς, καλοκαίρι σημαίνει ανάπαυλα, ξεκούραση και διακοπές. Για ορισμένους συμπολίτες μας κάτι τέτοιο είναι όνειρο θερινής νυκτός, αφού η ενασχόληση τους με το επάγγελμα τους κτηνοτρόφου δεν επιτρέπει τέτοιου είδους πολυτέλεια.

Στην Νυμφόπετρα Θεσσαλονίκης. Λαϊκή βραδιά στις Θρυλικές Νυμφόπετρες.


Λαϊκή βραδιά διοργανώνει και φέτος ο Πολιτιστικός σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Νυμφόπετρας στο χώρο τον γνωστό από τον θρύλο Νυμφόπετρες.

Κρύο ντους με «πακέτο» τριών εισφορών σε ένα εκκαθαριστικό σημείωμα

Αρχίζει από την επόμενη εβδομάδα η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων.
Νέα «ψυχρολουσία» θα υποστούν από την επόμενη εβδομάδα όλοι ανεξαιρέτως οι φορολογούμενοι καθώς η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων αρχίζει την αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων, τα οποία θα περιλαμβάνουν «πακέτο» όλες τις έκτακτες εισφορές που προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Έπεσε θύμα επίθεσης κακοποιών η μητέρα του βουλευτη Νίκου Νικολόπουλου

Στην Πάτρα βρέθηκε το Σάββατο ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ., βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, διακόπτοντας περιοδεία του, προκειμένου να επισκεφθεί τη μητέρα του, η οποία το μεσημέρι της

Το δεν πληρώνω και η «Νίκη» της Σαμοθράκης- Πως αρνηθήκαμε να πληρώσουμε εισιτήριο στο ΚΤΕΛ Σαμοθράκης


Η ασυδοσία και η εκμετάλλευση δεν έχει γεωγραφικά όρια και φτάνει μέχρι και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Γεωγραφικά όρια δεν έχει όμως ούτε η αγωνιστικότητα και το αίσθημα αξιοπρέπειας κάποιων ανθρώπων που διεκδικούν μία δικαιότερη και πιο ανθρωποκεντρική κοινωνία.

Όλοι στο Σύνταγμα αύριο για την παιδεία

Διήμερο κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα την Κυριακή 21 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ,συζήτηση με θέμα:Πανεπιστήμιο για την κοινωνία και όχι για τις επιχειρήσεις

Τα χαράτσια στους λογαριασμούς προκάλεσαν δραματική πτώση της κερδοφορίας

«Το ΠΑΣΟΚ έβαλε στην πρίζα τους καταναλωτές αλλά έβγαλε από την πρίζα τη ΔΕΗ»…