Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αντιμέτωποι με νέα μέτρα το 2011

Δεν "βγαίνει" ο στόχος για έλλειμμα 7,6% του ΑΕΠ για το 2011. Αντιμέτωποι με μέτρα "φωτιά" αν δεν δώσει η ΕΕ το ΟΚ ώστε το έλλειμμα να υπερβεί το στόχο πού είχε τεθεί

Εκατομμύρια διαμάντια κρύβονται στη φλόγα του κεριού

Στις μικρές φλόγες των κεριών δημιουργούνται και καταστρέφονται κάθε στιγμή εκατομμύρια μικροσκοπικά διαμάντια, σύμφωνα με μια νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων.

Τα πολιτικά γενέθλια του μεσαίου χώρου


ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Λίγο μετά τις εκλογές του 1992, όταν ο Μπιλ Κλίντον κατάφερε να κερδίσει τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, και να επαναφέρει τους Δημοκρατικούς στον Λευκό Οίκο, μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια, ένα από τα πιο γνωστά ανέκδοτα που κυκλοφορούσαν στις ΗΠΑ, αφορούσε την τότε Πρώτη Κυρία.

Απίστευτη ατάκα του Χάρρυ Κλυν πριν λίγο στο twitter!


Ουδείς από τους πασοκοεγκάθετους του δημοσίου πρόκειται να...

Ολέθριοι χειρισμοί έφεραν πάλι την Ελλάδα αντιμέτωπη με τον Άξονα


Σοφία Βούλτεψη
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι απαιτήσεις των «εταίρων» μετά το εγκληματικό λάθος της κυβέρνησης να δεχθεί ήδη από τις 12 Ιουλίου, κατά την συνεδρίαση του Eurogroup, να τεθεί θέμα εμπράγματων εγγυήσεων προκειμένου η χώρα μας να λάβει το νέο δάνειο των 109 δις ευρώ.

Ν. Νικολόπουλος: «Κοινωνικά άδικη και οικονομικά αναποτελεσματική πολιτική της κυβέρνησης»

«Η κοινωνικά άδικη και οικονομικά αναποτελεσματική πολιτική, οι δραστικές μειώσεις και περικοπές στο εισόδημα των εργαζομένων και των χαμηλοσυνταξιούχων δεν θα έχουν τέλος.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΤΙΣ 7 μμ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Πανικός στο αεροσκάφος του Ερντογάν στη Σομαλία

Κινδύνευσε η ζωή όλων των επιβαινόντων στο αεροσκάφος της αποστολής που συνόδευε τον πρωθυπουργό της Τουρκίας στην Σομαλία, μεταξύ των οποίων και του ίδιου του Ταγίπ Ερντογάν. Η αποστολή αποτελείτο από βουλευτές, επιχειρηματίες, διπλωμάτες και ανθρώπους των τεχνών της Τουρκίας.

Τίτλοι τέλους για την ΕΤ1 – αναβαθμίζεται η ΕΤ3

Ριζικές αλλαγές στην ΕΡΤ, που υποτίθεται, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι αρμόδιοι, ότι έχουν στόχο την ποιοτική της αναβάθμιση, προωθεί η κυβέρνηση.

Λαγούμι για να βρουν χρυσές λίρες στις Συκιές Θεσσαλονίκης

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, την ώρα που έψαχναν χρυσές λίρες, μέσα σε σήραγγα που είχαν διανοίξει, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Πυρετός ρευστοποιήσεων στις διεθνείς αγορές

Απώλειες στις διεθνείς αγορές Βουτιά στη Wall Street
«Η αγορά προεξοφλεί την ύφεση, αλλά θεωρώ ότι κάνει λάθος», σχολιάζει στο Reuters ο Λόθαν Μέντελ, κορυφαίο στέλεχος της Octopus Investments.

Προσχώρηση Κ. Κιλτίδη στο ΛΑΟΣ

Την προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Κιλτίδη στο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Τραγωδία σε ροκ φεστιβάλ στο Βέλγιο


Τέσσερις άνθρωπος σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, και άλλοι 40 τραυματίστηκαν στη διάρκεια ροκ φεστιβάλ, όταν ξέσπασε σφοδρή καταιγίδα

Ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί; Κι’ αν η Τουρκία ενεργοποιούσε το casus belli;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Τελικά η ελληνική κυβέρνηση μόνο με τους Έλληνες διαφωνεί. Δεν υπάρχει περίπτωση – ούτε ελπίδα – να διαφωνήσει με κάποιον αλλοδαπό – έστω και με ευρωπαϊκή ιθαγένεια.

Πρός γενικευμένο κράχ οικονομίας και πολιτικής;

H οικονομική κρίση έχει προκαλέσει βαθιά πολιτική κρίση.Στην τρέχουσα φάση, το πολιτικό τέλος των Μέρκελ, Σαρκοζί και Ομπάμα δε θα θα προκαλούσε έκπληξη σε κανέναν και αρκετοί έχουν αρχίσει να το θεωρούν πιθανότερο μέρα με τη μέρα..Οι πολίτες σε εγρήγορση..

Προσεχώς...αναδιάρθρωση στα τελωνεία

Την πρόθεσή της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τελωνείων σε όλη την επικράτεια της χώρας γνωστοποίησε χθες το υπουργείο Οικονομικών.

Θα ζήσουμε και χωρίς τους Γερμανούς

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Ας είμαστε αντικειμενικοί… Κανένας Ευρωπαίος δεν βιώνει τη συμπάθεια ως εναρκτήριο συναίσθημα της σχέσης του με τους Γερμανούς.

Η αρχή του τέλους για το ΠΑΣΟΚ

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες. Ή τουλάχιστον, δεν θα είναι σαν τις περισσότερες από αυτές.

Αντιδράσεις για την επιλογή του χώρου εγκατάστασης του ΟΚΑΝΑ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η επιλογή του χώρου όπου θα στέγαση τις υπηρεσίες του ΟΚΑΝΑ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

ΠΑΟΚ - ΚΑΡΠΑΤΙ 2-0


Νίκη πρόκρισης
Με ένα έξυπνο στήσιμο ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ στην κατάμεστη Τούμπα. Το τελικό αποτέλεσμα δίνει στο «δικέφαλο του Βορρά» μεγάλες ελπίδες για πρόκριση με το 2-0, που διαμορφώθηκε με γκολ των Αθανασιάδη και Λίνο,