Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

"Σπάνε" τα ασφαλιστήρια συμβόλαια για να πληρώσουν... λογαριασμούς

Λάμπρος Χαβέλας
- Έξαρση σημειώνει τους τελευταίους μήνες η ακύρωση των συμβολαίων ζωής
- Καταναλωτές διακόπτουν τα συμβόλαια για να καλύψουν βασικές τους ανάγκες
- Το ποσοστό ακυρώσεων φτάνει το 25%

Οι μετεγγραφές της ημέρας στην Ευρώπη


Η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Σεσκ Φάμπρεγας από την Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα επισκίασε οποιαδήποτε άλλη κίνηση ευρωπαϊκής ομάδας στο μετεγγραφικό παζάρι. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι η μετακίνηση του Σάμουελ Ετό στην Ανζί είναι θέμα ωρών να γίνει, καθώς ο Καμερουνέζος πιθανότατα την Τρίτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Νέο φυσικό συντηρητικό για τα τρόφιμα

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο φυσικό συντηρητικό το οποίο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος της σήψης στα τρόφιμα.

Ομόλογα αξίας 22 δισ. αγόρασε η ΕΚΤ Που εξέδωσαν χρεωμένες χώρες της ευρωζώνης

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε σε διακανονισμό αγορών 22 δισ. ευρώ σε ομόλογα την προηγούμενη εβδομάδα, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Μίλησαν για το ευρωομόλογο Παπανδρέου-Φιγιόν

Τηλεφωνική συνομιλία με τον πρωθυπουργό της Γαλλίας Φρανσαουά Φιγιόν είχε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου.

Απορρίφθηκε η έφεσή του από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της UEFA

Οριστικά εκτός Ευρώπης για φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου
Η δευτεροβάθμια επιτροπή της UEFA απέρριψε την έφεση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου κι έτσι η θεσσαλική ομάδα μένει εκτός Ευρώπης για φέτος.

Μείωση εγγύησης για το Σταύρο Ψωμιάδη

Τη μείωση της εγγυοδοσίας του Σταύρου Ψωμιάδη, κατηγορούμενου για την υπόθεση των «στημμένων παιχνιδιών», αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας.

Ο Τρισέ φυλάει Θερμοπύλες και… μετά τον Εφιάλτη

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Στην κορύφωση της κρίσης χρέους που βιώνει η ευρωζώνη, κυρίως λόγω των αδύναμων οικονομιών των χωρών του Νότου, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ έχουν εξελιχτεί στους πιο αποτελεσματικούς υπερασπιστές του… οχυρού.

ΚΥΠΡΟΣ. «Πολιορκούν» τον Χριστόφια

Ισχυρή αστυνομική δύναμη παρεμπόδισε αυτοκινητοπομπή "Αγανακτισμένων" να φτάσει στο χωριό Κελλάκι, κοντά στη Λεμεσό, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Αποστάσεις από την Ουάσινγκτον για την ονομασία των Σκοπίων

Ο βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α., Φίλιπ Ρίκερ δήλωσε ότι «δεν είναι δουλειά των ΗΠΑ» να βοηθήσουν την ΠΓΔΜ σχετικά με την επίλυση της εκκρεμότητας της ονομασίας».

Στατιστικά στοιχεία για τους ολοκληρωμένους φορολογικούς ελέγχους

Εκκρεμούν 366.322 υποθέσεις φορο-ελέγχων.  Η ακτινογραφία για τις επιδόσεις των εφοριών 

ΛΙΒΥΗ. Πλησιάζουν στην Τρίπολη οι αντικαθεστωτικοί

Οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί ανακοίνωσαν ότι απέσπασαν τον έλεγχο του "μεγαλύτερου μέρους" της Ζαουΐγια, στρατηγικής σημασίας πόλης για την προέλασή τους προς την πρωτεύουσα Τρίπολη. Συνομιλίες στην Τύνιδα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ

Παιχνίδι θανάτου για το 10χρονο

Τραγικό τέλος είχε το παιχνίδι δύο δεκάχρονων στο Ζεφύρι. Ενώ οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αδέσποτη σφαίρα, ο θάνατος του μικρού αγοριού προήλθε από χτύπημα που δέχτηκε με όπλο από συνομήλικό του

Χαστούκισαν τον Καρχιμάκη


Άναψαν τα αίματα σε πανηγύρι στη Κρήτη όταν ένας άνδρας διαπληκτίστηκε με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ., Μιχάλη Καρχιμάκη με αποτέλεσμα να τον χαστουκίσει

Τα Θαύματα της τεχνολογίας. Ηλεκτρονικό χαρτί εκτυπώνεται και σβήνει 260 φορές!

Οι Ιάπωνες ερευνητές εκτιμούν πως η εφεύρεσή τους θα μπορούσε να αντικαταστήσει το χαρτί που χρησιμοποιείται σε... διαφημιστικές αφίσες και χάρτινες επιγραφές, που σήμερα εκτυπώνονται κατά εκατομμύρια, σώζοντας δέντρα και εξοικονομώντας χρήματα.

"Η γιορτή της Παναγίας ας μας οδηγήσει σε περισυλλογή.”

Στο ραδιόφωνο του Flash παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μίλησε επίσης και στους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς Super B και Achaia Channel.

Μήνυμα ενότητας από τον Κάρολο Παπούλια


Σε «ομόνοια και σύμπνοια» κάλεσε όλους τους Έλληνες σήμερα το πρωί ο Κάρολος Παπούλιας, από την Πρέβεζα όπου βρίσκεται. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε τη Θεία

Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά από την Παναγία Σουμελά


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία του Δεκαπενταύγουστου στην Παναγία Σουμελά, στο Βέρμιο Ημαθίας. Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εμπνευσμένο κάλεσμα του Πατριάρχη από τον Πόντο

Ενσάρκωση του ονείρου γενεών Ποντίων, αλλά και των Ορθοδόξων Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, αποτέλεσε η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, 89 έτη μετά το κλείσιμο της Μονής, που σήμερα λειτουργεί ως Μουσείο.

Τελεσίγραφο… χρεοκοπίας από τον Ρεν


ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Για όσους δεν είχαν εντρυφήσει ποτέ στη διεθνή πολιτική, ο Όλι Ρεν έγινε περισσότερο γνωστός για τις παραινέσεις του υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την περίοδο που ήταν αρμόδιος για τη διεύρυνση Επίτροπος της Ένωσης.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


 Ελευθερη εισοδος στην Πλαζ Βουλιαγμενης !! Κυριακη 14 του Αυγουστου ωρα 2 μεσημερι η ζεστη αφορητη!!! Ειπαμε να παμε με την γυναικα μου να κανουμε μια βουτια σε καποια θαλασσα !! Αποφασισαμε να παμε στην δημοτικη Πλαζ της Βουλιαγμενης !! Φτανουμε στην εισοδο ! Περναμε αταραχοι και ανετοι την εισοδο , που εκεινη την ωρα ειχε αρκετο κοσμο και εκοβαν εισιτηρια !! Μια κυρια της ιδιωτικης ασφαλειας που ελεγχε τα εισιτηρια μας βλεπει !! Ακολουθει διαλογος!! Απολαυστε τον!!!!!