Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΡΟΒΛΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΟ


Καμία ανησυχία απόλυσης για «χρήσιμους και αναγκαίους» υπαλλήλους Καθησυχαστικός ως προς το ενδεχόμενο απολύσεων στις ΔΕΚΟ εμφανίζεται ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης , Ντίνος Ρόβλιας.

Πανσέληνος. Μύθοι, θρύλοι κι εκδηλώσεις για χάρη της

Μύθοι και μυστήρια περιβάλλουν το φεγγάρι από γενέσεως κόσμου. Ο άνθρωπος πίστευε ότι η Σελήνη -όπως και ο Ήλιος- επηρέαζε τα πάντα γύρω του. Σκέψη που οδήγησε σε λατρείες, δοξασίες, ημερολόγια, τρόπους ζωής και δουλειάς. Συσχετίστηκε με τη βλάστηση και τον μαρασμό, την υγεία και την αρρώστια, τη γέννηση και τον θάνατο.

Ποιος θυμάται το 2004…


ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Αν γυρίσει κανείς το ρολόι της μνήμης επτά χρόνια πίσω, λογικά θα θυμάται τι έκανε, που ήταν, και πω αισθανόταν την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2004.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΓΙΑ 3 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/8 ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΑΣΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΟΡΝΑΡΟΝΤΑΣ,

Το ΠΑΣΟΚ… συρρίκνωσε την Ελλάδα


ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Η ανακοίνωση της Στατιστικής Υπηρεσίας για την εκκωφαντική μείωση του ΑΕΠ κατά 6,9%, το δεύτερο τρίμηνο του 2011, δεν έχει μόνο οικονομικές, αλλά βαθιά πολιτικές παραμέτρους.

Η εξαγγελία που “δείχνει” εκλογές

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Ο «Κόσμος του Επενδυτή», μια εφημερίδα που παραδοσιακά διαθέτει έγκυρο ρεπορτάζ για τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αποκαλύπτει σήμερα μια εξαγγελία στην οποία σχεδιάζει να προχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου

Το Τείχος μας… προστάτευε από τη Μέρκελ


ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Η 13η Αυγούστου είναι μια από τις ημερομηνίες κατά τις οποίες η Ιστορία… είχε κέφια. Και δια μέσου των ετών, κατέγραψε σημαντικά συμβάντα τη συγκεκριμένη ημερομηνία, που έμελλε να επηρεάσουν καθοριστικά την ανθρωπότητα. Σε ευρύτερα παγκόσμιο ή και σε τοπικά εθνικό επίπεδο.

Πρωτοσελίδα εφημερίδων. Κεντρικό θέμα η οικονομία

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Μας πήραν λάθος μέτρα"

Αίθριος ο καιρός

Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία το Σάββατο. Ο καιρός θα είναι γενικά καλός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι, εντάσεως 5 με 7 μποφόρ.

"Εξουσιοδότηση σε μελλοντικά σκάνδαλα δεν δίνουμε"


Μιλώντας για μία ακόμη φορά σε ιντερνετική συνέντευξη ο Βουλευτής Αχαίας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων κυρίως από νέους φίλους του διαδικτύου.

Εορταστικές εκδηλώσεις στις 15 Αυγούστου στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας

Την 1599η Πανηγυρική Γιορτή του 15 Αυγούστου, η οποία αποτελεί συνέχεια της εθνικοθρησκευτικής παράδοσης του Αλησμόνητου Πόντου, διοργανώνει το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ», στην Καστανιά Ημαθίας, στις 14 και 15 Αυγούστου.

Χωρίς προβλήματα η έξοδος των Θεσσαλονικέων


Χωρίς προβλήματα και με καλές καιρικές συνθήκες εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων της Θεσσαλονίκης ενόψει του Δεκαπενταύγουστου.

Τα δικαστήρια μειώνουν τα ενοίκια

Η οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να μειωθούν τα ενοίκια σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και στις κατοικίες. Αυτή την άποψη δέχονται και τα δικαστήρια.

220 άτομα ζητά η ΕΒΖ για εποχική εργασία

Σε 220 ανέρχονται οι κενές θέσεις εργασίας που θα καλύψει η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ για το εργοστάσιο στο Πλατύ του νομού Ημαθίας. Ήδη, έχουν καταθέσει αιτήσεις 168 άτομα, παρόλο που η ημερομηνία εκπνέει στις 17 Αυγούστου.