Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Εγκρίθηκε το σχέδιο για την Ελλάδα

Προβλέπει επιμήκυνση, μείωση επιτοκίου και συμμετοχή ιδιωτών
Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες με επίκεντρο την ελληνική οικονομία. Αμέσως μετά ο γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί δήλωσε ότι δεν ειπώθηκε κάτι για χρεοκοπία στην Ελλάδα. «Μπορεί οι οίκοι αξιολόγησης να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον όρο επιλεκτική χρεοκοπία, εμείς όμως δεν θέλουμε να το κάνουμε αυτό».

Φιλική νίκη επί του Παναιτωλικού ο Άρης

Νικητής με 3-1 αναδείχθηκε ο Άρης σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε απέναντι στον Παναιτωλικό, στο Καρπενήσι.

Hρακλής: Αναλαμβάνει ο Παντελή!

Ο Ανδρέας Παντελή συμφώνησε με την διοίκηση του Ηρακλή για να γίνει ξανά "αφεντικό" της ομάδας της Θεσσαλονίκης!

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε ο Λαζάρ

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Ρουμάνος μέσος Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί το απόγευμα της Παρασκευής (22/7) στα ΜΜΕ.

Η Μέρκελ σκέφτηκε να φύγει από το ευρώ!


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Πριν ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αναμένεται να μας… ξενυχτίσει, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Νικολά Σαρκοζί και ο υπόλοιπος στενός πυρήνας του κονγκλάβιου των Βρυξελλών, συναντήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών, μετά συμβούλων και συνεργατών, προκειμένου να συζητήσουν… τι σκόπευαν να αποφασίσουν στη συνέχεια.

ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΛΑΨΩ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΩ…..

Μετά από 23 μήνες ανέλπιστης υπομονής, με δελτίο τύπου τους οι Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου ΑΕ δηλώνουν την πρόθεσή τους να ασκήσουν ένδικα μέσα εναντίον κυρίως οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων που αρνούνται να καταβάλλουν τα ληστρικά διόδια..

Ο ιός είναι εδώ και οι δήμαρχοι σε… απραξία

Ευθύνες στην τοπική αυτοδιοίκηση για ολιγωρία στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου από τον ιό του Δυτικού Νείλου
.Της Φανής Σοβιτσλή

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εγνατία οδό

Συνελήφθη 30χρονος έλληνας έμπορος ναρκωτικών

.Ένας 30χρονος έλληνας έμπορος ναρκωτικών έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μετά από πολύωρη κινηματογραφική καταδίωξη στην Εγνατία οδό, ενώ ο 33χρονος αλβανός συνεργός του κατόρθωσε να διαφύγει. Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να μην πέσουν στα χέρια των αστυνομικών, δεν δίστασαν με το όχημα στο οποίο επέβαιναν να εμβολίσουν δύο περιπολικά της ΕΛΑΣ.

Ταλαιπωρία και απολύσεις φέρνει ο νέος υγειονομικός χάρτης

«Δεν κλείνει κανένα νοσοκομείο, δεν απολύεται κανείς" λέει το υπουργείο.


(φωτ.: Συγκέντρωσης διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από τα γραφεία της 4ης και 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, αντιδρώντας στον νέο υγειονομικό χάρτη της χώρας που προωθεί το υπουργείο Υγείας)
.Της Νικολέττας Μπούκα

Βραβευμένη πόλη χωρίς WC και βρύσες

Xωρίς βρύσες και δημόσιες τουαλέτες είναι η Θεσσαλονίκη που, κατά τα άλλα, περιλαμβάνεται στους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς και πρόσφατα έλαβε βραβείο από το ταξιδιωτικό περιοδικό “Conde nast Traveller”..
Του Φώτη Κουτσαμπάρη
φωτ.: Σίσση Βασιλειάδη

Σύνοδος Κορυφής: Ιδού το προσχέδιο της συμφωνίας - «Σχέδιο Μάρσαλ» για ανάπτυξη, επιμήκυνση δανείου και μείωση επιτοκίου

«Σχεδιο Μάρσαλ» για την ανάπτυξη, επιμήκυνση κατά 7,5-15 χρόνια το ελάχιστο της διάρκειας των δανείων σε Ελλάδα και μείωση του επιτοκίου από 4,5% σε 3,5% εξετάζει η ΕΕ, σύμφωνα με το προσχέδιο της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής του Eurogroup.

Οι συγχωνεύσεις νοσοκομείων

Διοικητικές συγχωνεύσεις, επιστημονικές συνεργασίες και μείωση των κλινών σε αρκετά νοσηλευτικά ιδρύματα, προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για την αναδιάταξη του ΕΣΥ.

ΝΔ 19%, ΠΑΣΟΚ 16,2%. Το πολιτικό σύστημα καταρρέει...

Είχαμε γράψει στις 15 Ιουλίου, έπειτα από κάποιες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν τότε, ότι Εμείς θέλουμε να δούμε πρόθεση ψήφου και όχι εκτίμηση ψήφου. Δηλαδή, εμείς οι πολίτες θέλουμε να βλέπουμε οπωσδήποτε την εκπεφρασμένη βούληση των συμπολιτών μας και όχι μόνο τις αναγωγές των ποσοστών που..

Νέος αρχηγός της Εθνικής Φρουράς ο Στυλιανός Νάσης. Εξαίρετη επιλογή και εξαίρετος άνθρωπος

Το Υπουργικό Συμβούλιο προχώρησε χθες στο διορισμό νέου Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς. Πρόκειται για τον Αντιστράτηγο εν αποστρατεία Νάση Στυλιανό του Βασιλείου.

Δήλωση του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη για το συνεχιζόμενο εκτροχιασμό του κρατικού προϋπολογισμού

Η «επιλεκτική χρεοκοπία» έχει ήδη γίνει και είναι η οικονομική εξόντωση μισθωτών και συνταξιούχων

Στην Κομισιόν το θέμα της λειτουργίας του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών της Λειβαδιάς

Νίκος Χουντής : «Να παρθούν άμεσα μέτρα για τη συνέχιση της λειτουργίας του Ε.Κ.Ε.Ψ.Υ.Ε. Λειβαδιάς» 

Που πηγαίνουν όσοι φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ;

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι πράγματι κάτι περισσότερο από «φωτογραφία στιγμής», καθώς επιχειρούν να αποτυπώσουν με επάρκεια ορθού συμπεράσματος τα υπόγεια ρεύματα και τις διαθέσεις της κοινής γνώμης σε μια δεδομένη χρονική περίοδο.