Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Άντρο υαινών στο σπήλαιο Κιλκίς

Παγκόσμιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παλαιοντολογικά απολιθώματα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του. Μουσείο παλαιοντολογίας θα λειτουργήσει έως τον Οκτώβριο..

Άρης : Θετικό δείγμα στο φιλικό με την Κέρκυρα

Νικητής με 2-1 αναδείχτηκε σήμερα, σε φιλικό επίπεδο, απέναντι στην Κέρκυρα ο Αρης. Ηταν το δεύτερο τεστ και για τις δύο ομάδες, στο πλαίσιο προετοιμασίας τους, στο Καρπενήσι. Το παιχνίδι άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση (λόγω ζέστης) και είχε ρυθμό και φάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο..

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε Γεωργιάδη, σοκ με Σαλπιγγίδη!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης από την Τρίτη είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Ο νέος ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" υπέγραψε σήμερα (19/7) συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις για την αναδιάρθρωση των νοσοκομείων

Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνουν από το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης οι ανακοινώσεις για το πρόγραμμα αναδιαρθρώσεων των Νοσοκομείων και των συγχωνεύσεων των Διοικήσεων τους. .

Χωρίς σχόλια

Το ταξίδι της επιστροφής για το Atlantis

Το αμερικανικό διαστημικό όχημα Atlantis αποσυνδέθηκε από τον διαστημικό σταθμό και οδεύει προς την Γη για τελευταία φορά. Όταν το σκάφος προσγειωθεί την Πέμπτη το πρωί στην Φλόριδα, θα έχει ολοκληρώσει το 30ετές πρόγραμμα αεροδιαστημικών πτήσεων της ΝΑΣΑ. .

Διεθνής πρωτιά για 30χρονη διδάκτορα Βιολογίας του ΑΠΘ

Η Αναστασία Παπαδοπούλου κατέκτησε το βραβείο της Καλύτερης Νέας Ερευνήτριας (Young Investigator Award) για το έτος 2011 για την αντιμετώπιση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.
Της Νικολέττας Μπούκα

Ένας χρόνος πέρασε χωρίς τον Σωκράτη Γκιόλια

Αν την Πέμπτη δεχθούν την χρεοκοπία, να μην επιστρέψουν την Παρασκευή

Αν η Ελλάδα υποκύψει ξανά χωρίς να ζητήσει πίσω το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο & ο υπουργός Δικαιοσύνης
δεν επιτρέψει την εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων, να μην διανοηθούν να επιστρέψουν με την χρεοκοπία στις αποσκευές τους.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Το Γαλλικό σκάφος «Αξιοπρέπεια» (Dignité - Al Karama), το μόνο από το σύνολο των σκαφών του στόλου της ειρήνης «Freedom Flotilla II – Stay Human» που μπόρεσε να ξεπεράσει τις απαγορεύσεις,

Οι πολιτικάντηδες επιμένουν να διασώζουν τους τραπεζίτες με χρήματα των πολιτών

Το χρηματοδοτικό «πακέτο διάσωσης» για την Ελλάδα μπορεί να απέτυχε κραυγαλέα να σώσει την ελληνική οικονομία, πέτυχε όμως έναν άλλο στόχο: έσωσε τις τράπεζες του πυρήνα της ευρωζώνης από την έκθεσή τους στα ελληνικά «τοξικά» ομόλογα.

Γιατί δεν καταργούμε τον συνδικαλισμό;

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Ο Νίκος (Φωτόπουλος) του ΠΑΣΟΚ… Ο Θύμιος (Λυμπερόπουλος) της Νέας Δημοκρατίας. Όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα σου, οι συνδικαλιστές της σύγχρονης Ελλάδας σε πληγώνουν. Κυρίως επειδή μετέτρεψαν τη δήθεν υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων τους σε σύμβαση εργασίας… αορίστου χρόνου, με την καρέκλα του συνδικαλιστή..

Τρεις εκδοχές για την “τύχη” της Ελλάδας


ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Στα όρια της… σύγχυσης βρίσκονται και πάλι οι πληροφορίες διεθνών ΜΜΕ και πρακτορείων για την οριστικοποίηση του νέου πακέτου στήριξης της Ελλάδας, με μόνιμους και όχι προσωρινούς όρους, προκειμένου να απομακρυνθεί ουσιαστικά η απειλή διάχυσης της κρίσης χρέους σε ολόκληρη την ευρωζώνη..

Νίκος Χουντής : " Ο κ. Παπακωνσταντίνου αφού «έσωσε» την Οικονομία της Ελλάδας τώρα «σώζει» και το Περιβάλλον της"

Να παρέμβει άμεσα η Κομισιόν για το επενδυτικό σχέδιο μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική.
Την άμεση παρέμβαση της Κομισιόν για το επενδυτικό σχέδιο για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική ζητάει με νέα ερώτηση του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής..

Βρώσιμες ελιές της Τουρκίας κυκλοφορούν με το όνομα «Ελιές Καλαμάτας»

Ερώτηση στην βουλή της κ. Ε. Αμμανατίδου -Πασχαλίδου
Μετά την αποκάλυψη ότι κυκλοφορεί νοθευμένο ελαιόλαδο στην αγορά των ΗΠΑ με ονομασία Προϊόντος «Έχτρα Παρθένο Ελαιόλαδο –ΚΑΛΑΜΑΤΑ», έγινε γνωστό ότι και η Τουρκία χρησιμοποιεί την ονομασία «Ελιά Καλαμάτας» στις διεθνείς αγορές με στόχο να προωθήσει τα προϊόντα της και σύμφωνα με την Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών Τυποποιητών Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών (ΠΕΜΕΤΕ), πρόκειται για επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που συμβαίνει συνήθως σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης..

Ο Χρυσοχοϊδης “απειλεί” τον Βενιζέλο

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Όταν στον πρόσφατο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε ουσιαστικά τα «κλειδιά» στον Ευάγγελο Βενιζέλο, αναθέτοντάς του την αντιπροεδρία, και παράλληλα την ευθύνη της οικονομίας, στην πιο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, όλοι κατάλαβαν ότι ο διεκδικητής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στη μάχη του 2007, αποκτούσε προβάδισμα για την «επόμενη ημέρα»..

Δεν είχαν χαρτί υγείας...εντόπισαν όμως κράνη μελοσσοκόμων σε αποθήκες του Δ.Θεσσαλονίκης!

Η αντιδήμαρχος νεότητας και αθλητισμού Μαρία Πασχαλίδου αποκάλυψε μιλώντας στο ράδιο Θεσσαλονίκη, ότι ο δήμος έκανε διαγωνισμούς για να αγοράσει κράνη μελοσσοκόμων! Τα κράνη εντοπίστηκαν σε μία από τις ξεχασμένες αποθήκες του δήμου!.

Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στην ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε.

Την αγανάκτησή τους εκφράζουν υπάλληλοι συντήρησης της Εγνατίας Οδού (Εργοτάξιο Δερβένιου Θεσ/νίκης), οι οποίοι απασχολούνται από την εταιρεία ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3,5 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ
Για πανω απο 3,5 ωρες δεκαδες χιλιαδες αυτοκινητα περασαν απο τα διοδια Αφιδνων, την Κυριακη 17/7/11. Οι εκατονταδες συναγωνιστες του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με αρτια οργανωση και αγωνιστικη διαθεση, σφυρηλατημενη και απο τα γεγονοτα της πλατειας Συνταγματος, ανοιξαν τις μπαρες, απελευθερωνοντας τον δημοσιο δρομο μας για μια ακομη φορα. .