Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Αθλητές... 400 ταχυδρομικά περιστέρια


Η Ειρήνη, μόλις τεσσάρων ετών, έχει πάρει μέρος ήδη σε δύο βαλκανικούς αγώνες ταχύτητας και έναν ολυμπιακό. Φέτος, θα αφοσιωθεί στο ταίρι της, στο οποίο πάντα επιστρέφει μετά από κάθε ταξίδι, εξαιτίας και της μονογαμικής φύσης της, και θα αρχίσει να αποκτά… παιδιά..
Του Φώτη Κουτσαμπάρη..

Η Θεσσαλονίκη απο ψηλά. Δείτε βίντεο

Αν διολισθήσουμε στον “Ψυχρό Πόλεμο”…

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Το 2012 θα είναι το έτος των μεγάλων πολιτικών αλλαγών, και μάλιστα σε επίπεδο ηγετικής κορυφογραμμής του πλανήτη. Εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον Μπαράκ Ομπάμα να προσδοκά ότι δεν θα πληρώσει το τίμημα για την αδυναμία της αμερικανικής οικονομίας να ανακάμψει επαρκώς από την υφεσιακή κρίση που διέρχεται..

Η διαφορά Καραμανλή και Παπανδρέου

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Η δημοσίευση απορρήτων εγγράφων της ΕΥΠ, δημοσιογραφική επιτυχία του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ και του Διευθυντή του, Σπύρου Τρίψα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια άλλη πτυχή της πολιτικής ζωής του τόπου,..

Δήλωση του Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την ισοπέδωση των κεκτημένων ασφαλιστικών δικαιωμάτων του κόσμου της μισθωτής εργασίας με τη δημιουργία της νέας «μνημονιακής» λίστας των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων..

Η Συγγρού ετοιμάζεται για εκλογές

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, με δεδομένο το ρευστό πολιτικό τοπίο, που αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, κυρίως εκείνο των πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο, στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να «αποδράσει» από το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί..

2012 - Ευρωπαϊκό Έτος Ενεργούς γήρανσης και Αλληλεγγύης των Γενεών

Δήλωση του Ευρωβουλευτή Κ. Πουπάκη
Υιοθετήθηκε σήμερα με μεγάλη πλειοψηφία, στο πλαίσιο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, η έκθεση σχετικά με την πρόταση απόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου που αφορά στο ευρωπαϊκό έτος ενεργούς γήρανσης και αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών (2012), με προϋπολογισμό πέντε εκατομμύρια ευρώ..

Οι Γερμανοί αναβαθμίζουν τον Βενιζέλο

NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Το photo opportunity που κέρδισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος δίπλα στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έστειλε πολύ περισσότερα μηνύματα από μια συνάντηση μεταξύ των υπουργών Οικονομικών της Γερμανίας και της Ελλάδας, σε μια περίοδο κατά την οποία η Αθήνα εξαρτά εν πολλοίς την επιβίωσή της από το Βερολίνο..

• Πολύ χαμηλές οι απορροφήσεις του ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Απάντηση Κομισιόν σε Νίκο Χουντή.
Παρόμοια εικόνα με τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) της υπόλοιπης Ελλάδας παρουσιάζει το ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων. Ιδιαίτερα χαμηλές απορροφήσεις με εξαίρεση τα προγράμματα «Ψηφιακής Σύγκλισης». Αυτά προκύπτουν από απάντηση του Επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης κ.Hahn, σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή..

Πτωτικός ο αριθμός των επιχειρήσεων στην Πιερία

Σύμφωνα με τα ποσοτικά στοιχεία που απορρέουν από το μητρώο του Επιμελητηρίου Πιερίας, εξακολουθεί να υπάρχει πτωτική πορεία του αριθμού των επιχειρήσεων της Πιερίας αφού και το α’ εξάμηνο του 2011 ήταν περισσότερες οι επιχειρήσεις που διέκοψαν τη λειτουργία τους από αυτές που έκαναν έναρξη. .

Οι ΗΠΑ καλούν τον Σαμαρά

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Το δημοσίευμα της Wall Street Journal που επαινούσε τον Αντώνη Σαμαρά, είναι ενδεικτικό της αλλαγής κλίματος που δρομολογείται σε διεθνές επίπεδο για την προσέγγιση των θέσεων τις οποίες διατυπώνει η Νέα Δημοκρατία..

"Αγανακτισμένος" πολίτης κλείδωσε στο γραφείο του τον προϊστάμενο της εφορίας -

Κλειδωμένος στο γραφείο του από τις 11.30 παραμένει ο προϊστάμενος της εφορίας Ελευθερούπολης Καβάλας αφού τον "φυλάκισε" αγανακτισμένος πολίτης..

Ακλόνητο το “ισχυρό δίδυμο” του Ερντογάν

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Ο Ταγίπ ο μεγαλοπρεπής, προχώρησε στη συγκρότηση της νέας κυβέρνησής του, της πρώτης μετά τη νέα, ευρεία και ηχηρή λαϊκή εντολή που του έδωσε ο τουρκικός λαός, στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές..

"Καταζητείται" ο υφυπουργός μεταφορών και υποδομών

Oπως σας ειχαμε ενημερωσει με νεοτερη αναρτηση οι αγανακτισμενοι της Θεσσαλονικης πραγματοποιησαν πορεια και εκτος απο τις διαμαρτυριες εξω απο τα γραφεια βουλευτων και κομματων,.