Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Το Ειρηνοδικείο Αθηνών διέγραψε τραπεζικά χρέη δανειολήπτη

Του ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΑ

Η πρώτη σύγχρονη δικαστική «σεισάχθεια» οφειλέτη, που έκανε χρήση του νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και νίκησε το πανίσχυρο τραπεζικό σύστημα, είναι γεγονός, ανοίγοντας τον δρόμο για διαγραφές οφειλών χιλιάδων πολιτών, που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία και έχουν προσφύγει στα δικαστήρια..

Κλείνουν 1.951 κλίνες στη Βόρεια Ελλάδα

Μειώνονται οι θέσεις των γιατρών.Τι προβλέπεται στην τελική πρόταση του υπουργείου Υγείας.

.Της Νικολέττας Μπούκα

Νοσοκομεία με κοινή διοίκηση, κατάργηση κλινών, κλείσιμο νοσοκομείων και αλλαγή χρήσης νοσηλευτικών ιδρυμάτων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, η τελική πρόταση του υπουργείου Υγείας για την αναδιάταξη των μονάδων του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Βόρεια Ελλάδα. Η πρόταση αυτή εγκρίθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ) και από χθες έως τις 17 Ιουλίου είναι σε διαβούλευση..

Ο καιρός σήμερα στην Θεσσαλονίκη

 Ηλιοφάνεια με νεφώσεις περιμένουμε σήμερα στη συμπρωτεύουσα, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι – νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.



Προχωράει ο Σταύρος!


 Απόστολος Παγώνης
.Ο Σταύρος Ψωμιάδης αποφάσισε να προχωρήσει στην συγχώνευση των «αργοναυτών» με τον Ηρακλή. Μάλιστα έστειλε στενό του συνεργάτη στο Επιμελητήριο της Καβάλας προκειμένου να τρέξει όλες τις διαδικασίες για τη μετονομασία της ομάδας σε "Νέα ΠΑΕ Καβάλα-Νέος Ηρακλής"..

Πρωτοσέλιδο της «Μακεδονίας»

Μέσω τηλεδιάσκεψης η 5η δόση

«Κλειδώνουν» και τυπικά το απόγευμα τα 12 δισ ευρώ για την Ελλάδα. Στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει μεταξύ των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης, θα τεθεί το θέμα της εκταμίευσης της 5ης δόσης μετά και την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος από το ελληνικό κοινοβούλιο..

Ποιανού λοιπόν είναι το χρέος;

Τι είναι όλη αυτή η φασαρία για το χρέος της Ελλάδας; Το χρέος της Ελλάδας! Το χρέος της Ελλάδας! Μα ποιανού χρέος είναι τέλος πάντων; Είναι χρέος του ελληνικού λαού; Είναι χρέος της χώρας; Είναι χρέος της Ευρώπης..

Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο 110ο χλμ. Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, πλησίον κόμβου Ορφανίου, όταν ο 27χρονος οδηγός Ι.Χ. οχήματος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 53χρονος..

Το ζεϊμπέκικο της συμφοράς. Αφιερωμένο στον Ακη απο τους πρώην συντρόφους του.