Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Δείτε βίντεο από την Συνάντηση των επιταφίων, Αγίου Παντελεήμονα Αμπελοκήπων και Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης στην συμβολή των οδών Κολωνιάρη και Καλλιθέας

Εικόνες απο τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νυμφόπετρας



Ω γλυκύ μου Έαρ


Με το « Η ζωή εν τάφω κατετέθης Χριστέ», αλλά και το συγκλονιστικό « Ω γλυκύ μου Έαρ», που θα ακουστεί πάνω από τον στολισμένο με λουλούδια της άνοιξης Επιτάφιο, σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες του πλανήτη, οι πιστοί συμμετέχουν στο θρήνο για το Θείο δράμα. Σύμφωνα με το τυπικό της εκκλησίας, μετά την δοξολογία σειρά έχει η περιφορά του επιταφίου στους δρόμους των ενοριών, σε μια πορεία αγάπης και συμμετοχής στην κορύφωση του πένθους. Εικόνες και βίντεο από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Νυμφόπετρας.

Ανθοέκθεση Νυμφόπετρας 2011



Με επιτυχία συνεχίζεται η ανθοέκθεση που πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Νυμφόπετρας στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του . Η έκθεση που πραγματοποιείται στην πλατεία του χωριού, θα διαρκέσει μέχρι την Δεύτερη ήμερα του Πάσχα. Την Δεύτερη ήμερα του Πάσχα ήμερα εορτής του Αγίου Γεωργίου η ανθοέκθεση θα μετακομίσει στην Παλιά Νυμφόπετρα – Τσαλί Μαχαλά- στον προαύλιο χώρο του εορτάζοντα ιερού ναού Αγίου Γεωργίου. Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ανθοέκθεση καθώς και βίντεο στο οποίο ο κ. Τηλέμαχος Βακουφάρης μιλά για την πρωτοβουλία του συλλόγου να πραγματοποίηση την ανθοέκθεση.


Ευχές από το ευρωβουλευτή της Νέα Δημοκρατίας κ Κωνσταντίνο Πουπάκη