Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Το γιαούρτωμα του Πάγκαλου στα Καλύβια



Δεκάδες κάτοικοι της Κερατέας έσπευσαν στην ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων, όπου έτρωγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για το θέμα του ΧΥΤΑ. Εξαγριωμένοι κάτοικοι πέταξαν γιαούρτια προς το μέρος του, ενώ πολλοί τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας συνθήματα. Με τη συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ και σε κλίμα έντασης ο κ. Πάγκαλος συνομίλησε με τους κατοίκους και εξέθεσε τις απόψεις του για το θέμα του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο.Στο σημείο έχουν φτάσει και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί σημαντικά.
Πηγή –> Πολίτες Λαυρεωτικής



Φανοποιός ο αποστολέας του e -mail για τη χρεοκοπία

Εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο αποστολέας του περιβόητου e-mail με τις δήθεν πληροφορίες περί χρεοκοπίας της χώρας στις 25 Μαρτίου, που αναρτήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πανικό σε χιλιάδες πολίτες.Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 40χρονο φανοποιό από την Κρήτη, ο οποίος φέρεται ότι παραδέχτηκε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, η οποία θα ολοκληρωθεί μόλις η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παραλάβει και τυπικά την επιβεβαίωση για τα ηλεκτρονικά του ίχνη από την πάροχο του ίντερνετ. Εν συνεχεία η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης.Ο 40χρονος, στο e-mail που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο, εμφανιζόταν ως τραπεζικό στέλεχος και απέδιδε τις πληροφορίες περί επικείμενης χρεοκοπίας σε εσωτερική πληροφόρηση. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, από άτομα του υπουργείου Εσωτερικών είχε πληροφορηθεί ότι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είχε τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός παύσης πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις, ενώ τις «πληροφορίες του» περί χρεοκοπίας τις απέδιδε σε «συναδέλφους του» του τραπεζικού κλάδου, σε δημοσιογράφους και σε υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών.Στο e-mail έγραφε ότι δημοσιοποίησε όσα γνώριζε, επειδή αυτό υπαγόρευε η συνείδησή του. Προέτρεπε μάλιστα και τους αναγνώστες του email να κάνουν το ίδιο και να το διαδώσουν.Η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζεται, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Νίκος Χουντής, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Κοινοβουλευτική δράση από 1 Οκτωβρίου 2010 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011


Περισσοτερα www.chountis.gr

Το πρόβλημα είστε εσείς κε Παπανδρέου !

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίαςκ. Αντώνη Σαμαράστη Βουλή


Σας το λέω για πολλοστή φορά: Η Οικονομία χρειάζεται τρία πράγματα: Ανάπτυξη, Ανάπτυξη και Ανάπτυξη.Και για να ξεκινήσει η Ανάκαμψη, που θα φέρει Ανάπτυξη, χρειάζεται μόνο ένα: Αλλαγή Οικονομικής Πολιτικής, Δραστική αλλαγή των όρων του Μνημονίου. Για να επιτύχουμε Ανάπτυξη και να βγούμε μιαν ώρα αρχύτερα… Αυτή είναι η μόνη ελπίδα και η μόνη διέξοδος!Αυτό εσείς δεν μπορείτε ούτε να το δείτε, ούτε να το διαπραγματευθείτε.Μόνο τις διορθώσεις των προηγούμενων λαθών, που σας δίνουν, παίρνετε.Καλά κάνετε. Αλλά μην βαυκαλίζεστε ότι «λύνετε» το πρόβλημα.Γιατί εσείς είστε το πρόβλημα.Τις δικές σας παλαιότερες αμαρτίες πληρώνει αυτός ο τόπος.Τα δικά σας πρόσφατα λάθη πληρώνει αυτός ο τόπος.Εσείς συκοφαντήσατε τη χώρα.Εσείς επιλέξατε το ΔΝΤ, όπως είπε και ο Στρος Καν.Εσείς γεμίσατε το δημόσιο τομέα με συντεχνίες που τον επιβαρύνουν. Κι έχετε το θράσος να βγαίνετε, χθες στην Κοινοβουλευτική σας Ομάδα, να μιλάτε
για «πελατειακές σχέσεις».Εσείς, που έχετε κάνει τις πελατειακές σχέσεις Επιστήμη σ’ αυτό τον τόπο!
Εσείς είστε, λοιπόν, το πρόβλημα, κύριε Παπανδρέου.Γι’ αυτό και δεν μπορείτε να βρείτε τη λύση!Ελπίδα είναι μόνο η Ανάπτυξη και να το καταλάβετε καλά!Είναι ο μόνος τρόπος σωτηρίας για τον τόπο!