Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ιαπωνία ζήτησε περιορισμένο αριθμό ξένων ομάδων έρευνας και διάσωσης, ανακοίνωσε ο ΟΗΕ

Η Ιαπωνία ζήτησε έναν περιορισμένο αριθμό ξένων ομάδων έρευνας και διάσωσης για να βοηθήσουν μετά τον ισχυρότατο σεισμό, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ηνωμένα Έθνη.
"Η Ιαπωνία ζήτησε διεθνείς ομάδες έρευνας και διάσωσης, αλλά μόνον λίγες", δήλωσε στο Ρόιτερς στη Γενεύη η Ελίζαμπεθ Μπίρς, εκπρόσωπος του γραφείου του ΟΗΕ για τον Συντονισμό των Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (OCHA).
Νωρίτερα, ο διεθνής Οργανισμός ανακοίνωσε ότι περίπου 68 ομάδες έρευνας και διάσωσης από 45 χώρες είναι σε επιφυλακή, εν αναμονή του αιτήματος από το Τόκιο, μετά το καταστροφικό τσουνάμι που προκλήθηκε από τον μεγαλύτερο σεισμό που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα στην Ιαπωνία, και πιθανολογείται ότι μπορεί να έχει προκαλέσει τουλάχιστον 1.000 νεκρούς κατά μήκος των ανατολικών ακτών της.







Επεισοδια στη Χαλκιδικη, με αφορμη τον "Χρυσο". Επεμβαση της αστυνομιας

Στα χερια ηρθαν κατοικοι της Βορειας Χαλκιδικης, με αφορμη την δημιουργια η οχι εργοστασιου χρυσου στην περιοχη. Ομαδες κατοικων συνεπλακησαν πριν απο λιγο στο Νεοχωρι, με αποτελεσμα να χρειαστει να παρεμβει η αστυνομια η οποια συνελαβε και δυο ατομα που κρατουνται στο ΑΤ Αρναιας. Ολα ξεκινησαν ...
αμεσως μετα την εκδηλωση των κατοικων που τασονται υπερ της επενδυσης στο Παλαιοχωρι. Κατοικοι που ειναι κατα, επιχειρησαν να κολλησουν, αφισσες στο Νεοχώρι και στη γύρω περιοχη για την εκδηλωση τους την ερχομενη Κυριακη. Ωστοσο αλλοι κατοικοι του χωριου που ειναι υπερ τους ζητησαν τον λογο, τα αιματα αναψαν και ηρθαν στα χερια. Απειληθηκε γενικη συρραξη, και κληθηκε η αστυνομια, ωστοσο παρα τις προσαγωγες το κλιμα παραμενει τεταμενο
Seleo.gr News

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!


Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί- Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του. Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του. Καμία θρησκεία δε μπορεί ποτέ να δικαιολογήσει τέτοια εγκλήματα Προωθήστε το .....αφήστε τον κόσμο να μάθει τι συμβαίνει στο όνομα του Ισλάμ...Προωθήστε το σε όλους, για ενημέρωση. Πρέπει να σταλεί παγκοσμίως! Ακόμα και αν αυτό το μήνυμα έχει σταλεί σε σας πάνω από μία φορά, απλά συνεχίστε να το προωθείτε!

Ιαπωνία. Εικόνες Αποκάλυψης από τον σεισμό των 8,9 ρίχτερ και το τσουνάμι που προκάλεσε

Ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία με δεκάδες νεκρούς


 Σεισμός ισχύος 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε σήμερα το πρωί (7.45 ώρα Ελλάδας) τις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας. Προκλήθηκε τσουνάμι, ενώ δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους
Ώρα με την ώρα αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων μετά το φονικό χτύπημα του εγκέλαδου που προκάλεσε μάλιστα τεράστιο τσουνάμι. Η ιαπωνική τηλεόραση έδειξε εικόνες από τεράστια κύματα να παρασύρουν και αυτοκίνητα στη θάλασσα και να εκσφενδονίζουν πλοιάρια στην ξηρά. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν κοντά στις ακτές και σε απόσταση 380 χιλιομέτρων από το Τόκιο. Από τα πρώτα λεπτά της δόνησης οι αρχές είχαν εκδώσει προειδοποίηση για τσουνάμι, την οποία ανανέωσαν και επέκτειναν γεωγραφικά. Λίγο αργότερα τσουνάμι ύψους 10 μέτρων έπληξε την παραλιακή πόλη Σεντάι, που βρίσκεται 130 χιλιόμετρα από το επίκεντρο της δόνησης. Όπως μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία έχει κλείσει το αεροδρόμιο Ναρίτα του Τόκιο και έχει διακοπεί η λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου και του μετρό. Ο σεισμός ήταν ισχύος 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο.

Πυρκαγιές και τραυματισμοί

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν κοντά στις ακτές και σε απόσταση 380 χιλιομέτρων από το ΤόκιοΟ πρωθυπουργός της χώρας Ναότο Καν έδωσε εντολή στον στρατό να βγει στις πληγείσες περιοχές και να προσφέρει βοήθεια στις αρχές. Επίσης οκτώ μαχητικά αεροσκάφη έλαβαν εντολή από το υπουργείο Άμυνας να πετάξουν πάνω από τις πληγείσες περιοχές και να καταγράψουν το εύρος των ζημιών. Τραυματισμοί ανθρώπων σημειώθηκαν και στο Τόκιο, όταν κατέρρευσε οροφή κτηρίου. Από τη σεισμική δόνηση προκλήθηκαν έξι πυρκαγιές στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση, αναφέρουν τα ιαπωνικά μίντια. Επίσης πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χαλυβουργείο στην πόλη Χίμπα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για μαύρο καπνό που έκανε την εμφάνισή του στη Γιοκοχάμα.

Διαβεβαιώσεις για παροχή βοήθειας

Tσουνάμι ύψους 10 μέτρων έπληξε την παραλιακή πόλη ΣεντάιΠαρά το τεράστιο δημόσιο χρέος της χώρας ο υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας δήλωσε διατεθειμένος να διαθέσει άμεσα πόρους για την ανακούφιση των πληγέντων και την αποκατάσταση των ζημιών. "Το υψηλό χρέος δεν θα εμποδίσει την κυβέρνηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του σεισμού", είπε χαρακτηριστικά.
Στην Ιαπωνία εκδηλώνονται ετησίως περίπου 5.000 σεισμοί. Ο σημερινός είναι ο ισχυρότερος που έχει καταγραφεί ποτέ στη χώρα. Τη μεγαλύτερη καταστροφή είχε προκαλέσει ο σεισμός ισχύος 7,9 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ που είχε πλήξει το Τόκιο και μέρος της Γιοκοχάμα το 1923. Μεγάλο μέρος των πόλεων είχε κυριολεκτικά ισοπεδωθεί ενώ περισσότεροι από 143.000 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους.









Πολιτική Δράση του Βουλευτού Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Θεόδωρου Καράογλου



Περισσότερα .  www.karaoglou.gr

ΟΝΝΕΔΕ. Ανακοίνωση για το θέμα των παράνομων μεταναστών

Η απόφαση για θέμα των παράνομων μεταναστών που επί 44 ημέρες εκβιάζουν την ελληνική κοινωνία, αποτελεί ακόμα μία ένδειξη της υποτέλειας της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ απέναντι στα κάθε λογής συμφέροντα.Η ενδοτική στάση των τεσσάρων Υπουργών θα ενισχύσει τα κύματα παράνομων μεταναστών προς τη χώρα μας καθώς την ίδια ώρα που το σύνολο των χωρών της Ευρώπης αναθεωρούν τη στάση τους, η Ελλάδα γίνεται όλο και περισσότερο ελκυστικός προορισμός.Δυστυχώς όμως από σήμερα και οι κάθε λογής παρανομίες, βρήκαν τον τρόπο νομιμοποίησης τους. Τους τον υπέδειξε ο κ. Παπανδρέου.
Οι μοναδικοί που παραμένουν ταπεινωμένοι, είναι οι Έλληνες πολίτες.
Από το Γραφείο Τύπου







Σταύρος Καλαφάτης: «Η απαθής στάση της κυβέρνησης, οδηγεί σε απαξίωση το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης»

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Καλαφάτης κατέθεσε στη Βουλή την με αριθ.: 12812/10-03-2011 ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, με θέμα «Οι αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας απειλούν τη λειτουργία του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης».
Στην ερώτηση του ο κ. Καλαφάτης, υπενθυμίζει ότι το 75% του συνόλου του διδακτικού προσωπικού Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, απαρτίζεται από έκτακτους καθηγητές, των οποίων οι αμοιβές δεν έχουν καταβληθεί από τον Οκτώβριο του 2010.Η απαθής στάση της κυβέρνησης να ανταποκριθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της, οδήγησε το εν λόγω προσωπικό να προβεί σε επίσχεση εργασίας και κατάληψη. Ο κ. Καλαφάτης τονίζει ότι η δυσλειτουργία των σχολών, ελλοχεύει κινδύνους απώλειας ενός ολόκληρου εξαμήνου για εκατοντάδες φοιτητές, οι οικογένειες των οποίων είναι λογικό να βρίσκονται σε απόγνωση, ιδιαίτερα σ' αυτή τη δυσχερή για όλους οικονομική συγκυρία. Από την άλλη μεριά η απόφαση του Υπουργείου να προχωρήσει σε μείωση έκτακτου προσωπικού κατά 40% έως 50% θα καταστήσει προβληματική την κάλυψη των διδακτικών ορών, ιδίως όσον αφορά τα εργαστηριακά μαθήματα.Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο κ. Καλαφάτης διερευνά τις προθέσεις του αρμόδιου Υπουργείου να αντιμετωπίσει και επιλύσει τα περιγραφόμενα προβλήματα λειτουργίας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ., όπως η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των έκτακτων καθηγητών, η ανανέωση συμβάσεων για το εαρινό εξάμηνο 2010-2011, η αύξηση χρηματοδότησης του ιδρύματος, η πλήρωση των κενών θέσεων με μόνιμο προσωπικό, καθώς και παράταση του εξαμήνου για την άρτια ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης Το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης είναι το τέταρτο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Στο ΤΕΙ εργάζονται μόνιμοι καθηγητές(καθηγητές εφαρμογών, επίκουροι, αναπληρωτές και Α βαθμίδας) αλλά και έκτακτοι, οι οποίοι απασχολούνται με σύμβαση. Οι έκτακτοι αποτελούν το 75% του συνόλου των καθηγητών. Η καταβολή των αμοιβών των εκτάκτων καθηγητών του ΑΤΕΙΘ δεν πραγματοποιείται από τον περασμένο Οκτώβριο, γεγονός που θέτει ανυπέρβλητα προσκόμματα στη λειτουργία του. Με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου τους, οι έκτακτοι καθηγητές προέβησαν σε επίσχεση εργασίας, με σκοπό τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους, η οποία ξεκίνησε από τις 19 Ιανουαρίου. Λόγω μη ικανοποίησης των αιτημάτων τους, οι καθηγητές κατέφυγαν σε κατάληψη της σχολής στις 9/2 - 11/2 καθώς και στις 17/2 - 23/2. Εξαιτίας της κατάστασης αυτής, δεν πραγματοποιείται η δεύτερη εξεταστική περίοδος, ενώ ήδη ακυρώθηκε μεγάλο ποσοστό μαθημάτων της πρώτης εξεταστικής και ως εκ τούτου, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο για εκατοντάδες φοιτητές.Παράλληλα, η λειτουργία του ΑΤΕΙΘ απειλείται σημαντικά λόγω της δραστικής μείωσης του προϋπολογισμού και της μεταφοράς ποσών στο προηγούμενο έτος. Ήδη, η μη καταβολή των δεδουλευμένων των έκτακτων καθηγητών οφείλεται ακριβώς στο γεγονός ότι μεταφέρθηκαν κονδύλια προς το 2009, καθώς και στην επιπλέον μείωση του προϋπολογισμού του 2010. Η παραπέρα μείωση κατά 20% του προϋπολογισμού του 2011 και η μεταφορά κονδυλίων προς το 2010 για την κάλυψη των οφειλομένων απειλεί την ίδια τη λειτουργία του ΤΕΙ, καθόσον τα εναπομείναντα κονδύλια θα επαρκούν μόνο μέχρι το Μάιο. Για παράδειγμα, η μείωση του προϋπολογισμού θα έχει αντίκτυπο στη δωρεάν σίτιση στους φοιτητές, στην ανανέωση των υλικών και μέσων διδασκαλίας που απαιτεί η εκπαιδευτική διαδικασία.Το Υπουργείο αποφάσισε ακόμη τη μείωση του έκτακτου προσωπικού κατά 40% ως 50%, επιβαρύνοντας έτσι την ίδια την εκπαιδευτική διαδικασία καθώς η επικείμενη μείωση θα καταστήσει αδύνατη την κάλυψη όλων των διδακτικών ωρών όλων των αντικειμένων σπουδών. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί, μειώνοντας το διδακτικό προσωπικό, πολλά από τα μαθήματα τα οποία υποστηρίζονταν από 2 καθηγητές στο παρελθόν θα μείνουν με έναν, ο οποίος όμως θα αντιστοιχεί σε τριάντα ίσως και σαράντα φοιτητές, με αποτέλεσμα τα μαθήματα και κυρίως τα εργαστηριακά, να μην μπορούν να λειτουργήσουν εφόσον θα θεωρούνται υπεράριθμα.Επειδή το ΑΤΕΙΘ είναι αντιμέτωπο σήμερα με σημαντικότητα προβλήματα, τα οποία απειλούν ολόκληρη τη λειτουργία του, με σοβαρό αντίκτυπο στους φοιτητές, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνό τους.

Για όλα τα παραπάνω,
Ερωτάται η κα. Υπουργός
1. Πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει και επιλύσει τα περιγραφόμενα προβλήματα λειτουργίας του ΑΤΕΙΘ.
2. Τι απαντάει στα αιτήματα των εκτάκτων καθηγητών, όπως άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, ανανέωση συμβάσεων για το εαρινό εξάμηνο 2010-2011, αύξηση χρηματοδότησης του ΤΕΙ, πλήρωση των κενών θέσεων με μόνιμο προσωπικό, καθώς και παράταση του εξαμήνου για την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Αθήνα, Μαρτίου 2011
Ο ερωτών βουλευτής
Σταύρος Καλαφάτης







Νέα και ειδήσεις απο την Πιερία

    Περισσότερα.     http://www.politispierias.blogspot.com/

Σταύρος Καλαφάτης: «Η απαθής στάση της κυβέρνησης, οδηγεί σε απαξίωση το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης»


Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Καλαφάτης κατέθεσε στη Βουλή την με αριθ.: 12812/10-03-2011 ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, με θέμα «Οι αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας απειλούν τη λειτουργία του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης».
Στην ερώτηση του ο κ. Καλαφάτης, υπενθυμίζει ότι το 75% του συνόλου του διδακτικού προσωπικού Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, απαρτίζεται από έκτακτους καθηγητές, των οποίων οι αμοιβές δεν έχουν καταβληθεί από τον Οκτώβριο του 2010.
Η απαθής στάση της κυβέρνησης να ανταποκριθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της, οδήγησε το εν λόγω προσωπικό να προβεί σε επίσχεση εργασίας και κατάληψη. Ο κ. Καλαφάτης τονίζει ότι η δυσλειτουργία των σχολών, ελλοχεύει κινδύνους απώλειας ενός ολόκληρου εξαμήνου για εκατοντάδες φοιτητές, οι οικογένειες των οποίων είναι λογικό να βρίσκονται σε απόγνωση, ιδιαίτερα σ' αυτή τη δυσχερή για όλους οικονομική συγκυρία. Από την άλλη μεριά η απόφαση του Υπουργείου να προχωρήσει σε μείωση έκτακτου προσωπικού κατά 40% έως 50% θα καταστήσει προβληματική την κάλυψη των διδακτικών ορών, ιδίως όσον αφορά τα εργαστηριακά μαθήματα.
Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο κ. Καλαφάτης διερευνά τις προθέσεις του αρμόδιου Υπουργείου να αντιμετωπίσει και επιλύσει τα περιγραφόμενα προβλήματα λειτουργίας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ., όπως η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των έκτακτων καθηγητών, η ανανέωση συμβάσεων για το εαρινό εξάμηνο 2010-2011, η αύξηση χρηματοδότησης του ιδρύματος, η πλήρωση των κενών θέσεων με μόνιμο προσωπικό, καθώς και παράταση του εξαμήνου για την άρτια ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης .
Το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης είναι το τέταρτο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Στο ΤΕΙ εργάζονται μόνιμοι καθηγητές(καθηγητές εφαρμογών, επίκουροι, αναπληρωτές και Α βαθμίδας) αλλά και έκτακτοι, οι οποίοι απασχολούνται με σύμβαση. Οι έκτακτοι αποτελούν το 75% του συνόλου των καθηγητών.
Η καταβολή των αμοιβών των εκτάκτων καθηγητών του ΑΤΕΙΘ δεν πραγματοποιείται από τον περασμένο Οκτώβριο, γεγονός που θέτει ανυπέρβλητα προσκόμματα στη λειτουργία του.
Με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου τους, οι έκτακτοι καθηγητές προέβησαν σε επίσχεση εργασίας, με σκοπό τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους, η οποία ξεκίνησε από τις 19 Ιανουαρίου. Λόγω μη ικανοποίησης των αιτημάτων τους, οι καθηγητές κατέφυγαν σε κατάληψη της σχολής στις 9/2 - 11/2 καθώς και στις 17/2 - 23/2. Εξαιτίας της κατάστασης αυτής, δεν πραγματοποιείται η δεύτερη εξεταστική περίοδος, ενώ ήδη ακυρώθηκε μεγάλο ποσοστό μαθημάτων της πρώτης εξεταστικής και ως εκ τούτου, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο για εκατοντάδες φοιτητές.Παράλληλα, η λειτουργία του ΑΤΕΙΘ απειλείται σημαντικά λόγω της δραστικής μείωσης του προϋπολογισμού και της μεταφοράς ποσών στο προηγούμενο έτος. Ήδη, η μη καταβολή των δεδουλευμένων των έκτακτων καθηγητών οφείλεται ακριβώς στο γεγονός ότι μεταφέρθηκαν κονδύλια προς το 2009, καθώς και στην επιπλέον μείωση του προϋπολογισμού του 2010. Η παραπέρα μείωση κατά 20% του προϋπολογισμού του 2011 και η μεταφορά κονδυλίων προς το 2010 για την κάλυψη των οφειλομένων απειλεί την ίδια τη λειτουργία του ΤΕΙ, καθόσον τα εναπομείναντα κονδύλια θα επαρκούν μόνο μέχρι το Μάιο. Για παράδειγμα, η μείωση του προϋπολογισμού θα έχει αντίκτυπο στη δωρεάν σίτιση στους φοιτητές, στην ανανέωση των υλικών και μέσων διδασκαλίας που απαιτεί η εκπαιδευτική διαδικασία.Το Υπουργείο αποφάσισε ακόμη τη μείωση του έκτακτου προσωπικού κατά 40% ως 50%, επιβαρύνοντας έτσι την ίδια την εκπαιδευτική διαδικασία καθώς η επικείμενη μείωση θα καταστήσει αδύνατη την κάλυψη όλων των διδακτικών ωρών όλων των αντικειμένων σπουδών. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί, μειώνοντας το διδακτικό προσωπικό, πολλά από τα μαθήματα τα οποία υποστηρίζονταν από 2 καθηγητές στο παρελθόν θα μείνουν με έναν, ο οποίος όμως θα αντιστοιχεί σε τριάντα ίσως και σαράντα φοιτητές, με αποτέλεσμα τα μαθήματα και κυρίως τα εργαστηριακά, να μην μπορούν να λειτουργήσουν εφόσον θα θεωρούνται υπεράριθμα.Επειδή το ΑΤΕΙΘ είναι αντιμέτωπο σήμερα με σημαντικότητα προβλήματα, τα οποία απειλούν ολόκληρη τη λειτουργία του, με σοβαρό αντίκτυπο στους φοιτητές, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνό τους.

Για όλα τα παραπάνω,
Ερωτάται η κα. Υπουργός
1. Πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει και επιλύσει τα περιγραφόμενα προβλήματα λειτουργίας του ΑΤΕΙΘ.
2. Τι απαντάει στα αιτήματα των εκτάκτων καθηγητών, όπως άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, ανανέωση συμβάσεων για το εαρινό εξάμηνο 2010-2011, αύξηση χρηματοδότησης του ΤΕΙ, πλήρωση των κενών θέσεων με μόνιμο προσωπικό, καθώς και παράταση του εξαμήνου για την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Αθήνα, Μαρτίου 2011
Ο ερωτών βουλευτής
Σταύρος Καλαφάτης