Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Δυστύχημα με νεκρό 60χρονο κυνηγό στο Παγγαίο

Πήγαινε για κυνήγι αλλά βρήκε το θάνατο σε χαράδρα 80 μέτρων με το αυτοκίνητο, 60χρονος στο Παγγαίο, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Σε κρίσιμη κατάσταση ο συνοδηγός.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 60χρονος κυνηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ αυτοκινήτου που οδηγούσε κι έπεσε στον γκρεμό. Το δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια ενός φίλου του, που οδηγούσε άλλο ΙΧ και ειδοποίησε τις αρχές. Όταν λίγη ώρα αργότερα ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του καταστραμμένου αυτοκινήτου ήταν πλέον αργά για τον 60χρονο.
Σοβαρά τραυματισμένος διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας ο συνοδηγός του.



Πέθανε ο Γιώργος Φούντας

Πέθανε πριν από λίγο ο μεγάλος ηθοποιός του θεάτρου του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης, Γιώργος Φούντας. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Metropolitan. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στο Α Νεκροταφείο Αθηνών.
Ο Γιώργος Φούντας, γεννήθηκε το 1924 στο Μαυρολιθάρι Παρνασσίδας στη Φωκίδα.
Μετά το θάνατο στενού του φίλου, αποφάσισε να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών.
Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο στο "Νυφιάτικο τραγούδι" και στον κινηματογράφο στην ταινία "Τα Χειροκροτήματα" το 1944 . Βραβεύτηκε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τις χρονιές 1966 και 1967 για την ερμηνεία του στις ταινίες Με τη λάμψη στα μάτια και Πυρετός στην άσφαλτο.Έμεινε ιδιαίτερα γνωστή στον κόσμο η τελευταία σκηνή από την ταινία Στέλλα με τη Μελίνα Μερκούρη όταν εκφωνούσε την περίφημη ατάκα: "Φύγε, Στέλλα, κρατάω μαχαίρι!",, ενώ συμμετείχε και στο Ποτέ την Κυριακή. Εμφανίστηκε και στην τηλεόραση το 1975, στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Ν. Καζαντζάκη Ο Χριστός ξανασταυρώνεται
Seleo.gr News





ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ "ΕΜΒΟΛΙΜΑ ΝΕΑ"  ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Για να θυμούνται οι πολίτες.
Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα είμαι στρατιώτης του κόμματος»
Η άρνηση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη να δεχθεί τον τομέα που της πρότεινε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την προεκλογική της δέσμευση ότι δηλαδή θα υπηρέτηση το κόμμα από όποια θέση της ζητηθεί. Η άρνηση της λένε στην Νέα Δημοκρατία δεν αποκλείετε να συνδέεται με τα σενάρια που ακούγονται για δημιουργία νέου φιλελεύθερου κόμματος σε συνεργασία με στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Αναρτήθηκε από Χρήστος Γιαννακίδης στις 8:41 π.μ.

Ο επιταχυντής του Cern

Πώς τελικά δουλεύει ο περίφημος επιταχυντής του Cern;
Όλοι μας σίγουρα έχουμε ακούσει από τα ΜΜΕ για το περίφημο πείραμα του Cern και τον επιταχυντή του. Όλοι σίγουρα γνωρίζουμε ότι σε αυτό το πείραμα, οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν και να καταλάβουν το πως δημιουργήθηκε το σύμπαν. Παρόλα αυτά λίγοι γνωρίζουν το πως ακριβώς δουλεύει ο μεγαλύτερος επιταχυντής μορίων του κόσμου. Παρακάτω παρατίθεται βίντεο, που εξηγεί με πολύ απλά λόγια τη λειτουργία του επιταχυντή και του πειράματος.