Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Εικόνες από τον 14ο Ακριτικό Κύκλο του Συλλόγου των Ακριτών του Πόντου Σταυρούπολης




ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2010

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΠΟΣΓΚΑμεΑ)  ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΟΔΟΥΣ, ΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΝΑΥΑΓΩΣΟΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΠΟΣΓΚΑμεΑ, EΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 236, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (1ος όροφος) ΤΗΛ. 210-5236501, 5230423, ΦΑΞ: 210-5203951
ΤΗΛ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ:2310-842742, ΦΑΞ: 2310-862323
I-DIADROMI

Blogs: Μέσα δυνατά και αποτελεσματικά Του Επικοινωνιολόγου Θανάση Παπαμιχαήλ

Από τη δεκαετία του 2000 που άρχισαν να γίνονται ευρέως γνωστά, τα blogs έχουν κατακτήσει με το σπαθί τους ένα σημαντικό κομμάτι της πίττας της ενημέρωσης, ανοίγοντας κατά μερικές μοίρες το ολιγοπώλιο που έως τότε «ανενόχλητο» όριζε το κοινωνικο- πολιτικό σκηνικό της χώρας.Η χαμηλή αξιοπιστία του κομματικού συστήματος, καθώς και η αυξανόμενη έλλειψη εμπιστοσύνης στην πολιτική ενημέρωση τροφοδοτούν καθημερινά τα blogs, αλλάζοντας σταδιακά και μάλλον ανεπιστρεπτί, τόσο την χαρτογράφηση των μέσων επικοινωνίας όσο και της πολιτικής κουλτούρας.Η τροφοδότηση των blogs με δελτία τύπου, ειδήσεις αλλά και η χρήση τους ως διαφημιστικού μέσου μπορούν να αποβούν καθοριστικοί παράγοντες της επιτυχίας ή αποτυχίας ενός υποψηφίου πολιτικού, ενός προϊόντος, ακόμα και εταιρείας ολόκληρης. Τα blogs πλέον δε «σκανάρονται» απλά για να τσιμπήσουμε ένα πικάντικο σχόλιο ή μια κατά μέτωπο επίθεση που θα συζητήσουμε αργότερα με την παρέα. Τα blogs, ιδιαίτερα εκείνα που προσελκύουν πολλά κλικ και φημίζονται για την επισκεψιμότητά τους, προσφέρουν ενημέρωση και σχηματίζουν άποψη. Εκείνοι που θα το αντιληφθούν γρηγορότερα, θα το αποδεχθούν και θα χρησιμοποιήσουν τα blogs για τις ανάγκες της προβολής τους θα είναι αυριανοί νικητές της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της αγοράς.
epirusgate.blogspot.com





Πρωτοσέλιδα εφημερίδων της Θεσσαλονίκης

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για την διάσωση Ολλανδής τουρίστριας στη χαράδρα του Βίκου

Δύο περίπου ώρες προσπαθούσαν χθες 19 άνδρες της Ε.Μ.Α.Κ. αλλά και της Πυροσβεστικής Ιωαννίνων, να ανασύρουν από τη χαράδρα του Βίκου μία Ολλανδή,που ήταν τουρίστρια σοβαρά τραυματισμένη. Η 53χρονη γυναίκα, ενώ περπατούσε στη χαράδρα έπεσε και έσπασε το πόδι της παραμένοντας αβοήθητη και εξαφανισμένη για αρκετές ώρες. Μετά την ανάσυρσή της, της παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και πλέον η κατάσταση της υγείας της είναι αισθητά βελτιωμένη.
epirusgate.blogspot.com