Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Συμμορία πίσω από τη δολοφονία 38χρονου στη Θεσσαλονίκη

Έναν 27χρονο ομογενή συνέλαβαν οι άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως συνεργό στη δολοφονία 38χρονου το πρωί της 20ης Απριλίου στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης. Ο 38χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, στην προσπάθειά του να αποτρέψει την αρπαγή τσάντας από φιλικό του ζευγάρι. Οι αστυνομικοί, όμως, εξακολουθούν να αναζητούν τον άνθρωπο που τράβηξε τη σκανδάλη.,Ο συλληφθείς είναι εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε τότε ο δολοφόνος. Όπως προέκυψε, όμως από την προανάκριση, πρόκειται για τετραμελή συμμορία. Ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η σύλληψη άλλων δυο μελλών της συμμορίας, ενός 39χρονου και μιας 29χρονης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους.


Συνελήφθη ο ληστής σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας άνδρας που φέρεται ότι μαζί με άγνωστο συνεργό του λήστεψαν το σούπερ- μάρκετ «Μασούτης», στις 16.50 το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άγνωστοι με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο . Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια καταδίωξης, αστυνομικοί συνέλαβαν στην οδό Μοναστηρίου έναν άνδρα, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας μέχρι στιγμής, ο οποίος φέρεται ότι συμμετείχε στη ληστεία και στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι.