Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Όμορφες στιγμές για την οικογένεια Καραϊσκου η βάπτιση της κόρης τους.


Ευτυχές γεγονός αποτέλεσε για τους συγγενείς και φίλους η βάπτιση της κόρης του Γιώργου και της Δήμητρας Καραϊσκου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Ρεντίνα. Στο όμορφο τοπίο που περιβάλει την εκκλησία, πολύ συγγενείς και φίλοι ήρθαν να ενώσουν την χαρά τους με την χαρά των γονιών της μικρής Χρυσής – Μαρίνας, παραβρισκόμενοι και συμμετέχοντας στο μυστήριο της βαπτίσεως. Νονοί Γιώργος και η Ελένη Αρβανιτοπούλου. Στην χαρά της βαπτίσεως παραβρεθήκαν πολύ συγγενείς της οικογένειας Καραϊσκου από την Νυμφόπετρα
 Μετά το πέρας του μυστηρίου όλοι οι προσκεκλημένοι μετέβηκαν στο Σταυρό όπου στην ταβέρνα «Λευτέρης» παρατέθηκε γεύμα. Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την βάπτιση και το γεύμα στην ταβέρνα «Λευτέρης»

Το κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της «Μακεδονίας»

Της ζωής γυρίσματα.


Μπαίνοντας από νεαρή ηλικία στην βιοπάλη της ζωής έχεις ένα όνειρο και μια ελπίδα, να μπόρεσης κάποτε να υλοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και συνταξιοδοτηθείς. Να πραγματώσεις και να ικανοποιήσεις ενασχολήσεις που ο χρόνος και η εργασία σου δεν στο επέτρεπαν. Κάπως έτσι ονειρεύτηκε και έκανε τα δικά του σχέδια και ο κυρ Τάσος από την Νυμφόπετρα συνταξιούχος σήμερα. Επιθυμία να βρίσκει την γαληνή περιδιαβαίνοντας τον κήπο του ανάμεσα στα δένδρα τα κηπευτικά του και τις αγαπημένες του Κοτούλες. Με τις καθημερινές του αυτές ενασχολήσεις προσπαθεί και καταφέρνει δαμάσει τον χρόνο της μοναξιάς κάνοντας ευτυχέστερη την ίδια του ζωή . Όμως ο νους του κυρ Τάσου γυρίζει χρόνια πίσω όταν παραγόμενα προϊόντα ήταν το μέσω της οικονομικής συναλλαγής. Με τα αυγά τα δημητριακά και αλλά προϊόντα γίνονταν οι καθημερινές αναγκαίες αγορές, για κάθε σπιτικό. Ακόμα και τα προικιά των κοριτσιών γίνονταν με ανταλλαγή προϊόντων. Τούτες τις μέρες με τα όσα γίνονται και τις οικονομικές δυσκολίες που ολοένα και περισσότερο αυξάνονται οι φόβοι του Κυρ Τάσου τείνουν να επαληθευτούν και απεύχεται της ζωής τα γυρίσματα να βρουν ανταπόκριση. Γυρίσματα της ζωής που γνώρισε όταν ήταν ακόμα παιδί. Ο κόσμος να μην χρειαστεί να έχει τον κήπο και τα ζώα ως βιοποριστική ανάγκη επιβιώσεις αλλά ως ενασχόληση ικανοποιήσεις ψυχαγωγικών του επιθυμιών . Φωτογραφικό στιγμιότυπα κυρ Τάσος Τακματζίδης εβρισκόμενος στον κήπο του.