Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Το ιντερνέτ φέρνει πιο κοντά τους αποδήμους συμπατριώτες μας.

Με Ιδιαίτερη ικανοποιήσει πληροφορηθήκαμε ότι πολύ συμπατριώτες φίλοι μας που διαμένουν και εργάζονται στο εξωτερικό παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας και ενημερώνονται για τα νέα και τις ειδήσεις όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Ο κ. Βασίλης Κωνσταντινίδης από την Νυμφόπετρα Λαγκαδά μας πληροφόρησε ότι τα παιδιά του και τα εγγόνια που βρίσκονται στην Γερμανία παρακολουθούν καθημερινά το blog «Εμβόλιμα Νέα» και ενημερώνονται για τα νέα από την ιδιαίτερη πατρίδα τους. Χαιρόμαστε που αυτή η ιστοσελίδα μπορεί και γίνεται γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των συμπατριωτών μας. Οι ξενιτεμένοι φίλοι μας έχουν στην διάθεση τους αυτό το blog και μπορούν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα στα προσφιλή τους πρόσωπα ακόμα και τις πολιτιστικές δραστηριότητες που συμμετέχουν. Γενική εικόνα από το χωριό Νυμφόπετρα του Λαγκαδά όπως τραβήχτηκε σήμερα από τον λόφο του Αι Γιώργη και την χαρίζουμε σε όλους τους ξενιτεμένους Νυμφοπετριανούς.

24ωρη απεργία αύριο στον ΟΑΣΘ

Κατά την ημέρα της απεργίας ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:25΄ και το τελευταίο 23:05΄περίπου. Στον επισυναπτόμενο πίνακα καταγράφονται οι γραμμές που θα εξυπηρετούνται με προσωπικό ασφαλείας, ο αριθμός λεωφορείων ανά γραμμή και οι ώρες κυκλοφορίας των λεωφορείων κατά γραμμή (πρώτο – τελευταίο δρομολόγιο). Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:30΄ - 06:25΄. Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας θα παράσχει μερικώς, κατά την ημέρα της απεργίας, τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης μας

Ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Τον Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Κρις Σπύρου θα δεχθεί ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2010, στις 11.30 το πρωί, στο γραφείο του στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.