Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Αποκλεισμός του κόμβου Προφήτη από αγρότες.

Στον αποκλεισμό του κόμβου Προφήτη προχώρησαν οι αγρότες της επαρχίας Λαγκαδά διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της ΠΑΣΕΓΕΣ να αφαιρέσει τη διαχείριση ευρωπαϊκών κονδυλίων από την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Λαγκαδά.



Μεγάλη Τετάρτη σήμερα

Η Μεγάλη Τετάρτη είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αμαρτωλής γυναίκας, που μετανόησε, πίστεψε στο Χριστό και άλειψε τα πόδια του με μύρο. Το πρωί τελείται η Θεία Λειτουργία και το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος που είναι και ο Όρθρος της

Αύριο δίνεται στην κυκλοφορία το τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσ/νίκης στο ύψος των Τεμπών.

Αύριο αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών, που είχε διακοπεί λόγω κατολισθήσεων. Το τμήμα θα λειτουργήσει μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εκδρομείς κατά την έξοδο του Πάσχα.
Στο μεταξύ αυξημένα μέτρα λαμβάνει η Τροχαία, για την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα. Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν έλεγχους ιδιαίτερα για την βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα..