Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Καρναβάλι Νυμφόπετρας 2010



Για μια ακόμη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Νυμφόπετρας φιλοδοξεί να παρουσίαση και φέτος το καλύτερο καρναβάλι, παρασέρνοντας μικρούς και μεγάλους σε ένα πολύωρο ατελείωτο Γλέντι. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Καθαρά Δευτέρα το μεσημέρι στον κεντρικό δρόμο του χωριού. Την Έναρξη των εκδηλώσεων θα ανοίξουν τα πρωτότυπα και σατιρικά άρματα συνοδευόμενα από δεκάδες μεταμφιεσμένους καρναβαλιστές. Η επικαιρότητα και καθημερινότητα των ανθρώπων θα βρεθούν στο στόχαστρο της σάτιρας των διοργανωτών, προσφέροντας άφθονο γέλιο στους θεατές. Μετά το πέρας των καρναβαλικών παρελάσεων θα προσφερθεί σε όλους τους επισκέπτες η πατροπαράδοτη φασολάδα συνοδευόμενη από παραδοσιακά εδέσματα, ενώ λίγο αργότερα θα στηθεί λαϊκό γλέντι στην πλατεία του χωριού με όλους τους καλεσμένους. Ένα λαϊκό πανηγύρι που ευελπιστούν οι διοργανωτές να χαρίσει αξέχαστες στιγμές στους φίλους που θα επιλέξουν το καρναβάλι της Νυμφόπετρας. Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το περσινό καρναβάλι που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Η διοίκηση του Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Νυμφόπετρας καλεί όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις να το δηλώσουν στα τηλέφωνα: 23930 51425, 51311 και 51653.


Ετήσιος Χορός Κ.Α.Π.Η. Δήμου Εγνατίας

Με χαρά σας προσκαλούμε στον Ετήσιο Χορό και στην κοπή της βασιλόπιτας που διοργανώνει το Κ.Α.Π.Η Δήμου Εγνατίας, που θα διεξαχθεί στη ταβέρνα "Νυμφόπετρες" στη Νυμφόπετρα Δήμου Εγνατίας, τη Παρασκευή 22/01/2010 στις 20.00 μ.μ..