Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Ευχές για περαστικά στον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Την ταχεία ανάρρωση εύχονται όλοι, στο νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη ο οποίος εισήχθη το απόγευμα για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων κ. Λάζαρος Κυρίζογλου διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί υποδείξεων υποψηφίων

Τα όσα αναγράφονται σε blog για παρέμβαση του δημάρχου Αμπελοκήπων κ. Λάζαρου Κυρίζογλου στην υπόδειξη υποψηφίων στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ο δήμαρχος δηλώνει στα «Εμβόλιμα Νέα» κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε καμία παρέμβαση. «Τα διαψεύδω κατηγορηματικά» τόνισε « Ο Παναγιώτης Ψωμιάδη είναι φίλος μου» υπογράμμισε.

Εκλογικό κέντρο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης ώρα 15.00. Όλα εξελίσσονται ομαλά.

Με τάξη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία για την εκλογή αρχηγού στην Νέα Δημοκρατία στο εκλογικό κέντρο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Πριν από λίγο επισκεφθήκαμε το εκλογικό τμήμα, όπου διαπιστώσαμε ότι η εκλογική διαδικασία διεξάγονταν με άψογο τρόπο. Η προσέλευση των ψηφοφόρων είναι σε συνεχή ροή χωρίς να σημειώνονται ουρές.

Εκλογικό κέντρο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης

Ομαλά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία και στο εκλογικό κέντρο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Ώρα 10.30 και προσέλευση των ψηφοφόρων είναι μεγάλη και χρειάζεται υπομονή. Σημαντική είναι η βοήθεια στην διευκόλυνση των ψηφοφόρων του δημάρχου Αμπελοκήπων κ. Λάζαρου Κυρίζογλου ο οποίος μαζί με τα μέλη του δήμου παρέχουν κάθε βοήθεια στους εκλογής. Η διαδικασία είναι απλή. Όσοι ψηφοφόροι έχουν έτοιμες τις αιτήσεις τους πηγαίνουν απευθείας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για έλεγχο, κατόπιν στην εφορευτική επιτροπή κατά αλφαβητική σειρά όπου καταβάλει δυο ευρω για την συμμετοχή του και εν συνεχεία στα παραβάν για ψηφοφορία. Μετά την κάλπη υπογράφει τον κατάλογο ψηφισάντων. Υπενθυμίζεται ότι δεν χρειάζεται σταυρός προτίμησης.